Головна » Статті » Рецепти

Запечений молода картопля з беконом і овочами
Запечений молода картопля з беконом і овочами:

картоплю
молодий кабачок
жовтий болгарський перець
цибуля порей
бекон
оливкова олія
сіль,
мелений чорний перець,
орегано, майоран.

Картоплю нарізати тонкими слайсами, кабачок кружечками, товщиною в пів сантиметра, порей нашаткувати, болгарський перець теж нашаткувати довгими пір'ям. Форму змастити оливковою олією, першим шаром викласти картоплю, трохи посолити поперчити, викласти ще один шар картоплі, знову посолити і поперчити, потім зверху шар кабачків. Посипати цибулею і перцем, викласти шматочки бекону .Останній шар-картопля. Посолити. поперчити. Можна додати часник і посипати тертим сиром.

Просмотров: 570
Категория: Рецепти |
| Теги: посолити, поперчити

Рекомендовані рецепти:

Салат "Божа корівка"
Пастуше пиріг
Домашня ковбаса з кролика
Тефтелі з яблуками
Мафіни з бананом і горіхами
Чанахи: рагу по-грузинськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: