Гаряча закуска «Постоли»: Картопля(середній)-4шт Шинка-40г Сир напівтвердий-20-30г Зелень(асорті)-1пуч. Приправа для картоплі(по смаку) Масло рослинне(трохи) Часник(маленький)-1зуб. Картоплю очистити, надати форму лаптя, за допомогою ножа і гострої чайної ложки або нуазетки. Невеликим гострим ножем, зробити малюнок-сіточку. Кожну картоплину змастити рослинним маслом, посипати приправою. Загорнути у фольгу і запекти до готовності в духовці при середній температурі. Готовність перевіряти, проколюючи виделкою. Шинку порізати дрібними кубиками,сир потерти на середній тертці, пару гілочок кропу дрібно порізати, часник потерти на середній тертці. Перемішати. Готову картоплю звільнити від фольги Наповнити начинкою і поставити в духовку або мікроволновку, як тільки сир розплавиться, вийняти. Страву посипати порізаною зеленню, прикрасити, викласти «постоли». Відразу подати.
|