Головна » Статті » Рецепти

Сільська піца
Сільська піца:

Тісто:
молоко — 250мл
цукор — 2ст.л.
сухі дріжджі — 1пакетик (11гр)
вершкове масло — 125гр (розтопити)
борошно — 350-400гр
сіль — 1/2ч.л.
Начинка:
сир — 250гр
зелень — 100гр
варене куряче філе — 1шт (200-250гр)
сир — 100гр
сіль, чорний мелений перець
манка — 1ст.л.

Приготувати тісто.
Для цього в чашці змішати 0,5 склянки теплої води (або молока) 1ст.л. борошна 1ст.л цукру дріжджі. Залишити в теплому місці на 7-10хвилин, щоб опара піднялась шапочкою. У глибоку миску просіяти борошно, влити тепле молоко, розтоплене вершкове масло і опару, додати цукор і сіль. Поставити тісто в тепле місце на 1-1,5 години до збільшення в об'ємі в 2 рази, обім'яти і залишити ще раз для підйому (ще близько 30-40хвилин). Тісто розділити на 2 частини, розкачати кожну в коло товщиною близько 1 см і викласти на деко, застелене пергаментом (кола виходять діаметром близько 28см,).
Приготувати начинку.
Зелень дрібно порубати, змішати з сиром, додати сіль і чорний мелений перець. Куряче філе розібрати на волокна. Сир натерти на крупній тертці. Коло з тіста присипати манкою (це потрібно щоб уберегти тісто від розмокання). Розподілити по поверхні тіста сир із зеленню, потім куряче філе і зверху посипати тертим сиром. Випікати в нагрітій до 200градС духовці протягом 20-25минут до рум'яного кольору.

Просмотров: 587
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто

Рекомендовані рецепти:

Десерт "Халвинка"
Тефтелі з яблуками
Яблука, фаршировані салатом
Спагетті з томатами і рибою
Чанахи: рагу по-грузинськи
Вівсяне печиво з горіхами і сухофруктами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: