Головна » Статті » Рецепти


Помідори, фаршировані салатом з курки та грибів: 6 великих помідорів1 стакан відвареного курячого м'яса (філе, стегно), нарізаного невеликими кубиками1 склянку обсмажених печериць (у мене опеньки)2 ст. ложки консервованої кукурудзи2 ст. ложки солодкого перцю, нарізаного кубикамизелень петрушкизелена цибулялистя молодого шпинату або салату-латуку.Соус:2 ст. ложки оливкової олії1 ст. ложка лимонного соку1 ч. ложка негострої гірчиці або зернистої гірчиці2 ст. ложки майонезусіль, чорний перець.Зрізати верхівки помідорів, вичистити м'якоть. У мисці змішати інгредієнти для салату, окремо змішати виделкою або маленьким віночком інгредієнти для соусу. Салат заправити і перемішати. Помідори викласти листям...
Переглядів: 555
Рецепти | | Коментарі (0)

Сосиски на грилі в маринаді: 4 сосиски 2 столових ложки меду3 столових ложки діжонської гірчиці2 столових ложки оливкової олії.В мисочці змішайте мед, масло і гірчицю. Покладіть сосиски в маринад і поставте в холодильник на 1-2 години (закрийте миску). Обсмажте сосиски на грилі з усіх боків. Подаайте гарячими.
Переглядів: 598
Рецепти | | Коментарі (0)

Річний чайний коктейль: 4 склянки води4 пакетики м'ятного чаюЦукор – 5 столових ложокСвіжа м'ятаЧасточки лайма і лимонаДжин – склянки (опціонально)Лід.В каструлі доведіть воду до кипіння, зніміть з вогню і заваріть у воді пакетики чаю. Закрийте кришкою і залиште на 5 хвилин. Дістаньте пакетики і додайте цукор, перемішайте. Поставте в холодильник на ніч. Перед подачею при бажанні додайте джин. Викладіть в кожен стакан лід, залийте чай і подавайте з листком м'яти і часточкою лайма чи лимона.
Переглядів: 586
Рецепти | | Коментарі (0)

Торт «Три молока»: Основа:Борошно – 200 гВершкове масло – 100 гКоричневий цукор – 50 гКориця мелена – 2 чайних ложкиНачинка:Цукор – 150 гСухе желе – 40 рМолоко — 600 млЖирні вершки – 500 млГрецький йогурт – 150 гЦедра лимонаПаличка кориці.Змішайте всі інгредієнти для основи і замісіть тісто. Розкачайте його і викладіть у форму для пирога. Зробіть кілька отворів виделкою і поставте в розігріту до 190°C духовку на 10 хвилин. У каструлі змішайте цукор, більшість молока (близько 100 мл), вершки, йогурт, цедру, закиньте паличку кориці. Поставте на маленький...
Переглядів: 615
Рецепти | | Коментарі (0)

Яблучний пиріг: Борошно 1,5 склянкиСметана 1,5 склянкивершкове Масло-130 гСода 0,5 ч. л.Яблука 1 кгЯйце 1 штЦукор 1 стакан.Розтерти розм'якшене вершкове масло (130 м) і півсклянки цукру, додати сметану (півсклянки) і соду (пів чайної ложки). Замісити м'яке тісто. Викласти на дно змащеної рознімної форми, формуючи невеликі бортики. Близько 1 кг кисло-солодких яблук почистити від шкірки і серцевинки. Нарізати довільно. Приготувати заливку: з'єднати 1-1,5 склянки сметани з одним яйцем, розтертим з 0,5 склянки цукру. Додати 2 ст. ложки борошна. Розмішати, щоб не було грудочок. Випікати при 170 градусах протягом 40-45 хвилин. Готовий пиріг до повного...
Переглядів: 579
Рецепти | | Коментарі (0)

Помилкові курячі ніжки: Для тіста:250г борошнакефір — 0,75 склянки — 1 склянку (залежить від борошна)сода — 1/2 чайн.лож.солі на кінчику ножа500 г курячого фаршу (+1луковица, сіль, перець чорний за смаком) —1пачка солоної соломкирослинна олія для смаження. З кефіру, соди, солі та борошна замісити тісто має бути м'яким, не прилипати до рук). Тісто розкачати завтовшки 1мм і порізати смужками шириною 3 див Фарш добре вимішати, навіть трохи покидати об стіл, щоб добре тримався і не розпадався. Взяти соломку, трохи фаршу приліпити до краю соломки. Потім смужкою тіста обкрутити навколо фаршу, починаючи з середини...
Переглядів: 606
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з солодкого перцю з гострою заправкою: оливки без кісточок 200 гчасник 1 зубчикочищений мигдаль 2 ст. л.солодкі перці різного кольору 4 шт.олія оливкова 4 ст. л.Приготувати заправку. Часник очистити і подрібнити. Мигдаль і оливки порубати ножем або подрібнити в блендері в дрібну крихту, помістити в миску. Додати часник і оливкове масло, ретельно перемішати. Перці вимити й нарізати тонкою соломкою, видаливши серцевину. Скласти перці в миску, додати приготовлену заправку і ретельно перемішати. Поставити в холодильник на 30 хв.
Переглядів: 572
Рецепти | | Коментарі (0)

Фруктовий салат з персиками: банани 1-2 шт.яблука 1-2 шт.сливи 3-4 шт.мандарини 2-3 шт.ківі 2-3 шт.горіхи (кедрові, волоські) 3-4 ст. л.йогурт або цукрова пудра.Такий фруктовий салат приготувати дуже просто – всі інгредієнти досить нарізати кубики і змішати їх. Природно, банани, мандарини треба попередньо очистити, а у яблук і слив видалити кісточки. До нарізаних фруктів додати горіхи і заправити обраної заправкою. Можна до фруктів з горіхами насипати цукрову пудру і перемішати або заправити такий салат йогуртом. Фруктовий салат можна подати до столу з кулькою морозива. Також дуже красиво салат буде виглядати на плоскій тарілці, якщо...
Переглядів: 621
Рецепти | | Коментарі (0)

Баклажановий салат по-корейськи: Баклажани 600 р.Зелена цибуля 1 пучок.Цукор 1 ст. л.Кунжутне масло 1 ст. л.Соєвий соус 3 ст. л.Рисовий оцет 2 ст. л.Насіння кунжуту 2 ст. л.Сіль за смаком.Баклажани нарізати на довгі шматки шматочки шириною і товщиною приблизно 2,5 см баклажани Відварити на пару до м'якості. Зелену цибулю дрібно нарізати, додати цукор, кунжутне масло, соєвий соус, рисовий оцет і семе. Остиглі баклажани порвати на довгі тонкі смужки. Покласти в салатницю, залити заправкою і перемішати.
Переглядів: 542
Рецепти | | Коментарі (0)

Баклажани з горіховою начинкою: 3 баклажана1 стакан волоських горіхівзелень петрушки і кропу3 зубчики часникусіль.Баклажани нарізати уздовж скибочками по 0,5 см завтовшки, замочити у підсоленій воді на 30 хвилин (можна більше), обсушити, обсмажити з обох сторін. Горіхи, зелень і часник пропустити через м'ясорубку або змолоти в блендері. Додати до отриманої масі трохи води, довівши її до сметанообразного стану, посолити за смаком. Масу викласти на скибочки баклажанів, скрутити рулетики і зафіксувати шпажкою. Поставити в холодильник на кілька годин.
Переглядів: 526
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1161-1170 1171-1180 1181-1190 1191-1200 1201-1210 ... 4691-4700 4701-4708