Головна » Статті » Рецепти


Овочеві асорті: 12 середніх картопляних бульб, відварених без шкірки;200 г печериць (маслюків, підберезників, білих грибів...) або 200-грамова баночка готових маринованих грибів за вашим смаком;середніх розмірів баклажан;8 невеликих свіжих помідорів;2 зубчики часнику;1 цибулина;кілька пір'їнок зеленої цибулі;30 мл олії для смаження;60-80 г сметани.Відварену в підсоленій воді картоплю викладіть на середину великого блюда, сметаною і прикрасьте дрібно порубаним зеленою цибулею. Крупно нарізані баклажани і ріпчасту цибулину, а також натертий на тертці часник, обсмажте на маслі і викладіть колом навколо картоплі. Обсмажені або мариновані гриби викладіть навколо баклажанів. Свіжі помідори наріжте великими шматочками і завершіть...
Переглядів: 598
Рецепти | | Коментарі (0)

Австрійський штрудель з вишнями: для тіста:200 р борошна,200 р сиру,4 яєчні жовтки,80 г цукру,1/4 ч. л. солі.для начинки:200 г вишень,3-4 яблука,120 г цукру,40 г коньяку,вершкове масло для смаження,кориця за смаком.Для тіста з'єднати всі інгредієнти, ретельно перемішати і поставити в холодильник на 2 години. З вишень вийняти кісточки і залишити трохи постояти, щоб вони пустили сік. Яблука очистити від шкірки і серцевини, нарізати кубиками і злегка обсмажити на сковорідці, додавши корицю і коньяк. Потім з'єднати з вишнями і додати цукор. Тісто розкачати на пергаментним папері тонким шаром, після...
Переглядів: 528
Рецепти | | Коментарі (0)

Гарячі бутерброди з яйцем: хліб бородинський 4-6 скибочок;сирої картопля 1 шт;морква сира 1 шт;яйце 1 шт;цибуля ріпчаста 1 шт;сир 100 г;зелень;перець чорний мелений;сіль.В очищеній картоплі робимо кілька проколів. Ставимо в мікрохвильовку на 6 хвилин при 100% рівні потужності. Морква готуємо аналогічно, готуємо 3 хвилини. Готові овочі охолоджуємо, натираємо на крупній тертці.Змішуємо зі збитим яйцем, дрібно нарізаною цибулею, зеленню, перцем і сіллю. Отриману суміш викладаємо рівним шаром на скибочки хліба.Зверху посипаємо тертим сиром. В режимі гриль запікаємо приблизно 6 хвилин, на високій решітці.
Переглядів: 584
Рецепти | | Коментарі (0)

Проста випічка з цибулею і яйцем: Листкове тісто-500 гр.,3 шт. яйце варене,лук зелений 70 гр.,сир 70 гр.Листкове тісто розкачати в прямокутник і посипати дрібно порізаною цибулею з яйцем і натертим сиром, згорнути рулетиком. Рулет порізати кружальцями і розім'яти надавши форму коржів.Зверху можна змастити збитим яйцем. Запікати в духовці 25 хвилин при температурі 210 градусів.
Переглядів: 569
Рецепти | | Коментарі (0)

Рулетики з перців з горіховою начинкою: аджика 3 рсільволоські горіхи 200 рболграский перець 2 шт.невеликий пучок кінзи 1 шт.вода приблизно 60 млрослинне масло 2 ст. л.Для подачі:зерна гранаталистя кінзиневеликий гострий перець.Перець очистити від насіння, промити, обсушити і розрізати вздовж на чотири-п'ять частин. Викласти в глибоку миску і залити окропом, обшпарити 2 хвилини. Відкинути перець на друшляк і ретельно обсушити. У сковороді розігріти рослинне масло і на сильному вогні обсмажити перці з двох сторін до м'якості. Викласти на серветку і дати маслу стекти. Охолодити і очистити від шкіри.Приготувати начинку: змішати...
Переглядів: 541
Рецепти | | Коментарі (0)

Італійські котлети:500 гр. яловичого фаршу150 гр. бекону1 цибулина100 гр. кедрових горішків3 зубчики часнику1 пучок петрушки2 гілочки базиліка300 гр. свіжих хлібних крихт250 гр. вершковий сир із зеленню25 гр. тертого пармезануцедра 1 лимона1 яйцесільперець.Цибулю і часник подрібнюємо. Горіхи порубати ножем. Петрушку і базилік дрібно нарізаємо. Обсмажуємо на сковорідці цибулю і горіхи 5 хвилин. Додаємо часник,тушкуємо ще 2 хвилини. Знімаємо з вогню,даємо охолонути. Змішуємо в мисці фарш, зелень, хлібні крихти, вершковий сир, пармезан, цедру і яйце. Додаємо у фарш обсмажену цибулю і часник, гарненько вимішуємо фарш. Прибираємо в холодильник...
Переглядів: 627
Рецепти | | Коментарі (0)

Хачапурі по-аджарськи:1 кг борошна;250-300 мл води або молока;1 ст л цукру;15 г сухих або 50 г свіжих дріжджів;Для начинки:1 кг молодого сиру (натерти);10 яєць;200 г вершкового масла (нарізати на 10 шматків).Дріжджі з цукром розведіть теплою водою або молоком і залиште в теплому місці на 30 хвилин. Замісіть тісто, залиште на 1,5 години, періодично обминаючи. Потім розділіть на 10 однакових кульок, розкачайте в овальні коржики, викладіть на змащене маслом деко, на кожну насипте сир, сформуйте бортики і випікайте в розігрітій до 220 градусів духовці до тих пір, поки сир не розплавиться, а тісто...
Переглядів: 599
Рецепти | | Коментарі (0)

Пиріг з м'ясом і солодким перцем:Тісто:100 гр сл. масла кімнатної температури1 яйце2 ст л холодної водисільсода1,5 ст борошнаНачинка:500 гр фаршу200 гр сл перцю1 цибулиначасник за смакомсіль, перецьЗаливка:2 ст л сметани100 мл молока2 яйця1 ст л томат пастисіль, зелень.Масло розтерти з яйцем, водою, сіллю і содою, поступово додати борошно, замісити, прибрати в холод-к, поки готується начинка. Фарш обсмажити до готовності, посолити, поперчити, покласти на тарілку. Цибулю і часник порізати, обсмажити до прозорості, додати перець, згасити 5 хв. Тісто викласти у форму 20...
Переглядів: 578
Рецепти | | Коментарі (0)

Закуска «Апетитні трубочки»:сир твердий 50 гкрабові палички 12 шткальмари консервовані-120 гяйце варене 1 штмайонез-5 ст. ложок.Яєчний білок, відокремивши від жовтки, дрібно порубаєте, жовток і сир натріть на дрібній тертці. Кальмарів, відокремивши від заливки, нашаткуйте соломкою. З'єднайте кальмарів з яєчним білком, 1/3 норми тертого сиру і частиною майонезу. Крабові палички акуратно розгорніть, покладіть начинку, потім скрутіть трубочками. При подачі трубочки полийте залишилися майонезом, посипте сиром і подрібненим яєчним жовтком. Посипте рубаною зеленню.
Переглядів: 604
Рецепти | | Коментарі (0)

Закусочні кульки з бринзи і помідор:Бринза 400 р.Масло вершкове 40 р.Помідори черрі 7-8 шт.Часник 3 зубчики.Зелень кріп, кінза, зелена цибуля,петрушка 1 пучок.Сіль, перець чорний мелений за смаком.Бринзу натерти на середній тертці. Потім до подрібненої бринзі додати вершкове масло (м'яке, кімнатної температури) і добре перемішати. Отриману суміш з'єднайте з часником, пропущеним через прес, і знову добре перемішуємо. Вымешанная маса повинна мати однорідну консистенцію. Пробуємо на смак. У разі необхідності коригуємо смак додаванням солі, перцю чи часнику. Маленькі помідорчики черрі ретельно промиваємо, обсушуємо. Потім розкладаємо на заздалегідь приготовлені коржі з бринзи. З'єднуємо краю кожної коржі...
Переглядів: 542
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1171-1180 1181-1190 1191-1200 1201-1210 1211-1220 ... 4691-4700 4701-4708