Пиріг з м'ясом і солодким перцем: Тісто: 100 гр сл. масла кімнатної температури 1 яйце 2 ст л холодної води сіль сода 1,5 ст борошна Начинка: 500 гр фаршу 200 гр сл перцю 1 цибулина часник за смаком сіль, перець Заливка: 2 ст л сметани 100 мл молока 2 яйця 1 ст л томат пасти сіль, зелень. Масло розтерти з яйцем, водою, сіллю і содою, поступово додати борошно, замісити, прибрати в холод-к, поки готується начинка. Фарш обсмажити до готовності, посолити, поперчити, покласти на тарілку. Цибулю і часник порізати, обсмажити до прозорості, додати перець, згасити 5 хв. Тісто викласти у форму 20 см, зробити бортик 4 див. Викласти м'ясо, зверху перець, залити молочною сумішшю. Піч приблизно 35-40 хв при 180 град. Остудити, нарізати.
|