Рулетики з перців з горіховою начинкою: аджика 3 р сіль волоські горіхи 200 р болграский перець 2 шт. невеликий пучок кінзи 1 шт. вода приблизно 60 мл рослинне масло 2 ст. л. Для подачі: зерна граната листя кінзи невеликий гострий перець. Перець очистити від насіння, промити, обсушити і розрізати вздовж на чотири-п'ять частин. Викласти в глибоку миску і залити окропом, обшпарити 2 хвилини. Відкинути перець на друшляк і ретельно обсушити. У сковороді розігріти рослинне масло і на сильному вогні обсмажити перці з двох сторін до м'якості. Викласти на серветку і дати маслу стекти. Охолодити і очистити від шкіри. Приготувати начинку: змішати аджику, подрібнені горіхи, дрібно порубленую кінзу, влити воду. Перемішати і, якщо треба, посолити за смаком. Невелику кількість начинки викласти на перець і скрутити в рулет. Таким же чином начинити всі перці. Для подачі викласти рулети на тарілку і прикрасити зернами граната, листям кінзи і шматочками гострого перцю.
|