Печінковий торт зі сметанним соусом:600 грам печінки200 грам цибулі200 грам моркви100 грам борошна100 мілілітрів молока2 яйця3 зубчики часнику400 грам сметани1 пучок зелені.Цибулю дрібно кришимо, моркву натираємо на середній тертці. У сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо цибулю, потім додаємо моркву і обсмажуємо 5 хвилин. Часник продавлюємо через прес, зелень дрібно нарізаємо і змішуємо зі сметаною. Сиру печінку вимиваємо, очистити від плівки і подрібнюємо у блендері або м'ясорубці. Додаємо яйця, перемішуємо, вливаємо молоко. Всипаємо борошно, солимо і ретельно перемішуємо. У сковороді розігріваємо рослинне масло і вливаємо частину тіста. Обсмажуємо млинці до готовності...