Головна » Статті » Рецепти


Ягідний мус:1 склянку ягід0,5 склянки цукру4 столові ложки манної крупи0,5 літра води.Ягоди розминаємо і віджимаємо сік через марлю. Віджаті ягоди перекладаємо в каструлю, заливаємо водою, доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин. Потім суміш проціджують і знову ставимо на вогонь. Додаємо цукор, доводимо до кипіння і тонкою цівкою всипаємо манну крупу. Варимо суміш до загустіння і повністю охолодити. Потім кашу змішати з соком, який ми віджимали в самому початку і збиваємо міксером на максимальній швидкості не менше 10 хвилин. Маса повинна вийти пишною і повітряної. Розкладаємо її по келихах або креманках і відправляємо в холодильник на...
Переглядів: 601
Рецепти | | Коментарі (0)

Малиновий чізкейк-парфе без випічки:Крихти від печива 1,25 склянкиВершкове масло, розтопити 2 столових ложкиЦукор 1 їдальня ложкаУпаковка пуддинга для чізкейку 30 рМолоко 2 склянкиМалина 475 р.Змішайте крихти від печива з цукром і розтопленим маслом до однорідної маси. Викладіть по склянки суміші в кожну креманку і поставте на неї склянку (прес), щоб основа щільно утрамбувати. Розведіть підданого в молоці відповідно до інструкції. Залиште на кілька хвилин і потім розлийте суміші по креманкам (поверх утрамбованого печива). Викладіть шар малини на пудинг. Вилийте решті пудинг і присипте крихтами від печива. Прикрасьте кількома ягодами. Поставте в холодильник на 30...
Переглядів: 531
Рецепти | | Коментарі (0)

Печінковий торт зі сметанним соусом:600 грам печінки200 грам цибулі200 грам моркви100 грам борошна100 мілілітрів молока2 яйця3 зубчики часнику400 грам сметани1 пучок зелені.Цибулю дрібно кришимо, моркву натираємо на середній тертці. У сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо цибулю, потім додаємо моркву і обсмажуємо 5 хвилин. Часник продавлюємо через прес, зелень дрібно нарізаємо і змішуємо зі сметаною. Сиру печінку вимиваємо, очистити від плівки і подрібнюємо у блендері або м'ясорубці. Додаємо яйця, перемішуємо, вливаємо молоко. Всипаємо борошно, солимо і ретельно перемішуємо. У сковороді розігріваємо рослинне масло і вливаємо частину тіста. Обсмажуємо млинці до готовності...
Переглядів: 570
Рецепти | | Коментарі (0)

Полуничне варення:полуниця -1 кгцукор — 1 кг.Полуницю перебрати, промити в декількох водах і відірвати чашолистки.Скласти полуницю у велику каструлю або емальований таз. Засипати цукром і залишити на 4-6 годин, щоб полуниця пустила сік. Каструлю з ягодами поставити на вогонь і довести до кипіння. Кип'ятити варення 5 хвилин на помірному вогні, знімаючи піну. Зняти каструлю з вогню, дати варенню трохи охолонути і прикрити каструлю чистим рушником. Залишити варення вистоюватися до повного охолодження (близько 10 годин).Рада. Варення вариться 3 рази 5 хвилин і 2 рази залишається на тривалий вистоювання. Це робиться для того, щоб ягоди не розварилися в...
Переглядів: 582
Рецепти | | Коментарі (0)

Малинове варення:1,5 кг цукру1 кг малини.Свіжі ягоди перебрати, промити, обсушити.Викласти малину в чисту ємність в два шари, рівномірно засипати ягоди цукром, потім прибрати ємність в холод на 15 годин.Далі малина з цукром ставиться на середній вогонь, доводять до кипіння і варять 15-20 хв. Готове малинове варення за старовинним рецептом розливається по стерилізованим банкам і герметично закупорюється стерилізованими кришками.
Переглядів: 633
Рецепти | | Коментарі (0)

Пиріг з яблуками і сливами на листковому тесті:1 лист листкового тіста2 сливи2 невеликих яблука4 столові ложки коричневого цукру1 яйце змазуванняцукрова пудра для сервірування. Розігрійте духовку до 220 градусів. Розморозьте 1 лист листкового тіста протягом приблизно 40 хвилин. Очистіть яблука, поріжте на часточки. Видаліть кісточки із слив і також поріжте часточками. У миску з яблуками додайте 2 столові ложки коричневого цукру і залиште на 5-10 хвилин, щоб виділився сік. В окремій мисці додайте 2 столові ложки коричневого цукру в нарізані сливи і також залиште на 5-10 хвилин, щоб виділився сік. Застеліть лист для випічки пергаментним...
Переглядів: 560
Рецепти | | Коментарі (0)

Сирний десерт «тірамісу»:Сир домашній 450-500 гСметана 50 гЙогурт 50 рЯйце куряче 5 шт.Цукрова пудра 150 гЧорна натуральна кава 250 рЛікер кавовий 50 рПечиво «Савоярді» 100 гКакао-порошок за смаком.Зварити міцний чорний кави. Домашній сир перетерти через сито. Додати сметану і йогурт. Добре перемішати міксером. Розбити яйця і акуратно відокремити жовтки від білків. Жовтки збити з цукровою пудрою до білого кольору. Поступово підмісити до сирної маси, збиваючи міксером. Білки збити до густої піни. Обережно ввести в сирну масу. У остиглий кави додати лікер. Перемішати. Печиво вмочити в каві, викласти у форму із знімними...
Переглядів: 570
Рецепти | | Коментарі (0)

Рибка в помидорке:Помідорифіле рибисільспеції за смакомрослинне масло. З помідорів зрізати кришечку, ложкою вийняти м'якоть. Філе риби посолити, можна додати спеції для риби, трохи збризнути олією, перемішати і залишити на 5 хвилин. Рибу згорнути рулетиком , покласти в помідор. Викласти на деко. Запікати в духовці при 180гр. 15 хвилин.
Переглядів: 601
Рецепти | | Коментарі (0)

Картопляні кульки для гарнірів:800 г картоплі50 г вершкового масла1 сире яйце для пюречервоний і чорний мелений перець,сіль за смаком40 р пшеничного борошнарослинна олія для смаження у фритюрі.Картоплю вимийте, очистіть, відваріть до напівготовності і злийте воду. Не даючи охолонути, швидко і ретельно розітріть дерев'яною маточкою. Додайте попередньо розтоплене гаряче вершкове масло, сире яйце, посоліть і поперчіть за смаком, ще раз гарненько розітріть і перемішайте. Сформуйте з теплого картопляного пюре невеликі кульки. Обваляйте їх у борошні і запаніруйте в пшеничного борошні вищого сорту. Рослинна олія розігрійте до кипіння на великій сковороді з високими бортами або...
Переглядів: 1999
Рецепти | | Коментарі (0)

Печиво чізкейк:Основа:1 1/2 склянки подрібненого печива3 ст. л. цукру80г вершкового маслаЧізкейк:250г вершкового сиру1 склянка цукру2 ст. л. борошна3 яйця240г сметани1 ч. л. ванільного екстрактуТопінг:240г вершків60г вершкового масла240г шоколаду1/4 склянки цукрової пудри.печиво Подрібнюємо. Додаємо до печива розтоплене масло і перемішуємо до однорідності. Викладаємо масу у форму як основу. На середній швидкості змішуємо разом вершковий сир, цукор і борошно. Потім до однорідної маси вмішуємо на низькій швидкості по одному 3 яйця. Після чого додаємо ванільний екстракт і змішуємо. Потім масу виливаем у форму поверх основі і...
Переглядів: 586
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1191-1200 1201-1210 1211-1220 1221-1230 1231-1240 ... 4691-4700 4701-4708