Головна » Статті » Рецепти

Ягідний мус
Ягідний мус:

1 склянку ягід
0,5 склянки цукру
4 столові ложки манної крупи
0,5 літра води.

Ягоди розминаємо і віджимаємо сік через марлю. Віджаті ягоди перекладаємо в каструлю, заливаємо водою, доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин. Потім суміш проціджують і знову ставимо на вогонь. Додаємо цукор, доводимо до кипіння і тонкою цівкою всипаємо манну крупу. Варимо суміш до загустіння і повністю охолодити. Потім кашу змішати з соком, який ми віджимали в самому початку і збиваємо міксером на максимальній швидкості не менше 10 хвилин. Маса повинна вийти пишною і повітряної. Розкладаємо її по келихах або креманках і відправляємо в холодильник на 1-2 години. Чим більше мус постоїть в холодильнику, тим смачніше буде.

Просмотров: 602
Категория: Рецепти |
| Теги: мус, доводимо

Рекомендовані рецепти:

Домашні цукерки з інжиром
Кекс "Мармурова"
Ватрушка "Ласун"
Ескалопи з свинини
Samosa - індійські пиріжки
Манник з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: