Сирний десерт «тірамісу»: Сир домашній 450-500 г Сметана 50 г Йогурт 50 р Яйце куряче 5 шт. Цукрова пудра 150 г Чорна натуральна кава 250 р Лікер кавовий 50 р Печиво «Савоярді» 100 г Какао-порошок за смаком. Зварити міцний чорний кави. Домашній сир перетерти через сито. Додати сметану і йогурт. Добре перемішати міксером. Розбити яйця і акуратно відокремити жовтки від білків. Жовтки збити з цукровою пудрою до білого кольору. Поступово підмісити до сирної маси, збиваючи міксером. Білки збити до густої піни. Обережно ввести в сирну масу. У остиглий кави додати лікер. Перемішати. Печиво вмочити в каві, викласти у форму із знімними бортами. Зверху викласти сирну масу. Знову вмочити печиво до кави, зверху — сирну масу. Поставити десерт в холодильник. Перед подачею десерт нарізати і посипати какао.
|