Малиновий чізкейк-парфе без випічки: Крихти від печива 1,25 склянки Вершкове масло, розтопити 2 столових ложки Цукор 1 їдальня ложка Упаковка пуддинга для чізкейку 30 р Молоко 2 склянки Малина 475 р. Змішайте крихти від печива з цукром і розтопленим маслом до однорідної маси. Викладіть по склянки суміші в кожну креманку і поставте на неї склянку (прес), щоб основа щільно утрамбувати. Розведіть підданого в молоці відповідно до інструкції. Залиште на кілька хвилин і потім розлийте суміші по креманкам (поверх утрамбованого печива). Викладіть шар малини на пудинг. Вилийте решті пудинг і присипте крихтами від печива. Прикрасьте кількома ягодами. Поставте в холодильник на 30 хвилин мінімум. Подавайте охолодженим.
|