Головна » Статті » Рецепти

Малиновий чізкейк-парфе без випічки
Малиновий чізкейк-парфе без випічки:

Крихти від печива 1,25 склянки
Вершкове масло, розтопити 2 столових ложки
Цукор 1 їдальня ложка
Упаковка пуддинга для чізкейку 30 р
Молоко 2 склянки
Малина 475 р.

Змішайте крихти від печива з цукром і розтопленим маслом до однорідної маси. Викладіть по склянки суміші в кожну креманку і поставте на неї склянку (прес), щоб основа щільно утрамбувати. Розведіть підданого в молоці відповідно до інструкції. Залиште на кілька хвилин і потім розлийте суміші по креманкам (поверх утрамбованого печива). Викладіть шар малини на пудинг. Вилийте решті пудинг і присипте крихтами від печива. Прикрасьте кількома ягодами. Поставте в холодильник на 30 хвилин мінімум. Подавайте охолодженим.

Просмотров: 532
Категория: Рецепти |
| Теги: малиновий, печива

Рекомендовані рецепти:

Пиріжки "Асорті для всієї родини"
Капустяні оладки
Торт "Медовик"
Угорські булочки з сиром
Картопляні биточки
Квасоля з помідорами і грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: