Головна » Статті » Рецепти

Печінковий торт зі сметанним соусом
Печінковий торт зі сметанним соусом:

600 грам печінки
200 грам цибулі
200 грам моркви
100 грам борошна
100 мілілітрів молока
2 яйця
3 зубчики часнику
400 грам сметани
1 пучок зелені.

Цибулю дрібно кришимо, моркву натираємо на середній тертці. У сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо цибулю, потім додаємо моркву і обсмажуємо 5 хвилин. Часник продавлюємо через прес, зелень дрібно нарізаємо і змішуємо зі сметаною. Сиру печінку вимиваємо, очистити від плівки і подрібнюємо у блендері або м'ясорубці. Додаємо яйця, перемішуємо, вливаємо молоко. Всипаємо борошно, солимо і ретельно перемішуємо. У сковороді розігріваємо рослинне масло і вливаємо частину тіста. Обсмажуємо млинці до готовності з двох сторін по 5 хвилин під кришкою. Теплий млинець змащуємо сметанним соусом і викладаємо на нього моркву з цибулею. Накриваємо другим млинцем і таким чином збираємо торт. Прикрашаємо торт за смаком і бажано залишаємо його трохи в холодильнику.

Просмотров: 414
Категория: Рецепти |
| Теги: торт, обсмажуємо

Рекомендовані рецепти:

Риба, запечена з оливками
Гострий суп з фрикадельками
Болгарський картопляний салат
Домашні 'Рафаелло'
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Ягідно-фруктовий десерт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: