Печінковий торт зі сметанним соусом:600 грам печінки 200 грам цибулі 200 грам моркви 100 грам борошна 100 мілілітрів молока 2 яйця 3 зубчики часнику 400 грам сметани 1 пучок зелені. Цибулю дрібно кришимо, моркву натираємо на середній тертці. У сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо цибулю, потім додаємо моркву і обсмажуємо 5 хвилин. Часник продавлюємо через прес, зелень дрібно нарізаємо і змішуємо зі сметаною. Сиру печінку вимиваємо, очистити від плівки і подрібнюємо у блендері або м'ясорубці. Додаємо яйця, перемішуємо, вливаємо молоко. Всипаємо борошно, солимо і ретельно перемішуємо. У сковороді розігріваємо рослинне масло і вливаємо частину тіста. Обсмажуємо млинці до готовності з двох сторін по 5 хвилин під кришкою. Теплий млинець змащуємо сметанним соусом і викладаємо на нього моркву з цибулею. Накриваємо другим млинцем і таким чином збираємо торт. Прикрашаємо торт за смаком і бажано залишаємо його трохи в холодильнику.
|