Головна » Статті » Рецепти |
Печінковий торт зі сметанним соусом: 600 грам печінки Цибулю дрібно кришимо, моркву натираємо на середній тертці. У сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо цибулю, потім додаємо моркву і обсмажуємо 5 хвилин. Часник продавлюємо через прес, зелень дрібно нарізаємо і змішуємо зі сметаною. Сиру печінку вимиваємо, очистити від плівки і подрібнюємо у блендері або м'ясорубці. Додаємо яйця, перемішуємо, вливаємо молоко. Всипаємо борошно, солимо і ретельно перемішуємо. У сковороді розігріваємо рослинне масло і вливаємо частину тіста. Обсмажуємо млинці до готовності з двох сторін по 5 хвилин під кришкою. Теплий млинець змащуємо сметанним соусом і викладаємо на нього моркву з цибулею. Накриваємо другим млинцем і таким чином збираємо торт. Прикрашаємо торт за смаком і бажано залишаємо його трохи в холодильнику. | |
Просмотров: 571 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |