Головна » Статті » Рецепти

Малинове варення
Малинове варення:

1,5 кг цукру
1 кг малини.

Свіжі ягоди перебрати, промити, обсушити.Викласти малину в чисту ємність в два шари, рівномірно засипати ягоди цукром, потім прибрати ємність в холод на 15 годин.Далі малина з цукром ставиться на середній вогонь, доводять до кипіння і варять 15-20 хв. Готове малинове варення за старовинним рецептом розливається по стерилізованим банкам і герметично закупорюється стерилізованими кришками.

Просмотров: 406
Категория: Рецепти |
| Теги: варення, малинове

Рекомендовані рецепти:

Домашня сметана
Шоколадно-горіхове праліне
Омлет-бісквіт
Салат "Сільський"
Екзотична яловичина
Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: