Головна » Статті » Рецепти


Шоколаду з какао-масла і тертого какао:Масло какао 50гТерте какао 100гМед,або згущене молоко,або сироп топінамбура 2 ст. л.Стручок ванілі за бажанням.Поставити дві каструлі на водяну баню. Верхня каструля,в якій ми будемо варити шоколад, повинна бути абсолютно сухою,віночок і формочки для шоколаду-теж.Набрати у велику каструлю гарячої води і поставити на неї меншу,дно маленької каструлі має лише торкатися води. Як тільки з'являться перші бульбашки води,вогонь зменшуємо до «3» і кладемо масло какао,вона відразу ж починає плавитися. На цьому ж етапі можна покласти і стручок ванілі. Поки масло плавиться,нарізати терте какао: Коли масло остаточно розтопиться,необхідно перемішати його віночком і всипати...
Переглядів: 578
Рецепти | | Коментарі (0)

Домашнього шоколад:какао 100 грамцукор 1 ч. л.вершкове масло 50 граммолоко 2 ст. л.Вилити молоко в каструлю і нагріти на повільному вогні, не доводячи до кипіння. Додати цукор і какао порошок. Розтопити вершкове масло на водяній бані і додати до молока. Перемішати і довести суміш до кипіння. Готувати на повільному вогні близько 2 хвилин. Розлити шоколад по формах і поставити в холодильник на кілька годин для охолодження.Форма для заморозки льоду цілком підійде!
Переглядів: 600
Рецепти | | Коментарі (0)

Шоколад в домашніх умовах:50 грамів масла какао, яке продається брусками або плитками.200 грамів тертого какао. Замінити його можна порошком какао.8 столових ложок цукру. Замінити його можна пудрою.10 гр. звичайного вершкового масла.Використовуючи водну баню, розтопіть масло-какао і вершкове масло. Додайте туди порошок або терте какао, на свій розсуд. Після цього необхідно додати цукор і чекати повного його розчинення. Додати можна і пудру . Для любителів чорного шоколаду процес практично закінчений, тепер ви можете сміливо розливати масу у формочки. Ідеальним варіантом будуть силіконові, вони можуть бути різних форм, до того ж потім буде простіше дістати з них шоколад....
Переглядів: 578
Рецепти | | Коментарі (0)

Кукурудза, смажена з болгарським перцем:1 банку консервованої кукурудзи300 г болгарського перцю150 грамів цибулі200 грам моркви200 мл бульйонусіль, перець – за смаком.Цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо на крупній тертці. Болгарський перець очищаємо від насіння і нарізаємо кубиками. На сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо цибулю до золотистого кольору, додаємо моркву і ще пару хвилин обсмажуємо. Додаємо болгарський перець, смажимо 5-7 хвилин додаємо кукурудзу. Вливаємо бульйон, солимо, перчимо і тушкуємо ще 15 хвилин. Можна додати спеції, трохи перцю чилі і суміш індійських приправ.
Переглядів: 558
Рецепти | | Коментарі (0)

Закусочні сирні трубочки:Сир плавлений у пластинках 16 штук;Корейська морква 300 грам;Варене куряче яйце 3 штуки;Кріп 1 великий пучок;Часник 2 зубчики;Вершки (густі) 3 ст. ложки;Гірчиця, сіль, перець.Подрібнити в блендері яйця, корейську моркву, часник, вершки до кремового стану. Перевірити, чи не залишилися цільні шматки часнику. При необхідності порубати часник вручну. Можете додати гірчицю, сіль і перець за смаком. Начинку нанести на пластинки сиру, згорнути в рулетики і обваляти їх в дрібно порубленном кропі. Не шкодуйте кропу, він потрібен щоб трубочки не злиплися між собою. Гірчицю краще додати французьку, так цікавіше . Замість вершків можна додати...
Переглядів: 588
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з помідорів:380 грам помідор1 зелений солодкий перчик2 зубця часнику2 столові ложки винного оцту4 столові ложки оливкової олії12 листків м'ятиспеції.Томати промийте і просушіть. Поріжте на четвертинки і викладіть в салатник. Почистіть зубці часнику і поріжте невеликими шматочками. Перчик промийте, поріжте, витягніть плодоніжку й насіння, нарізати смугами. Викладіть до помідорів, солимо, перчимо, додайте оцет. Дайте постояти протягом 15 хвилин. Далі зливаємо рідину і додаємо оливкову олію. Змішаємо. Оформіть листям м'яти.
Переглядів: 624
Рецепти | | Коментарі (0)

Котлети по-шотландськи:1 яйце150 г м'ясного фаршу,скибочка білого батона1 ст. л. сметани для обмазки.Спочатку приготуйте фарш. Будь-яке м'ясо без кісток і прокрутити на м'ясорубці, додайте нарізаний сирої по можливості дрібніше цибулю, покладіть перець, посоліть. З скибочок батона зріжте кірки, розмочіть їх у молоці або у воді, відіжміть і додайте у фарш. М'ясну масу потрібно злегка збити виделкою. І тільки потім приступати до формування котлет.Взявши фарш в руку, надайте йому форму овальної плоскої коржі. На середину покладіть очищені від шкаралупи варене яйце і оберніть його з усіх сторін м'ясом. Перекочуючи в долонях готову котлету, надайте їй форму кулі....
Переглядів: 612
Рецепти | | Коментарі (0)

Рис з куркою:1 курка на 1,5 кг (8 стегенець)1 середня цибулина1 морквина1 солодкий червоний перець100 г зеленого горошку (можна замороженого)500 г довгозернистого рису100 мл білого сухого вина2 зубчики часникугострий перець рокото (чилі) за смаком1/2 ч. л. меленого куміна (зіри)сіль, перець50 мл нейтрального рослинного масла для обсмажування0,5 л курячого бульйону.Курку розрізати на 8 частин, кожен шматок проколоти в декількох місцях ножем, натерти товченим часником, посолити, поперчити, додати зіру і гострий перець, залити вином і маринувати 15-30 хв. Пару раз перевернути. Шматки курки обсушити паперовою серветкою і обсмажити в...
Переглядів: 621
Рецепти | | Коментарі (0)

Чізкейк з персиком:2 склянки крихти від печива (приблизно 130 г)6 столових ложок розм'якшеного маргарину1 склянка цукру225 г вершкового сиру1 упаковка желатину зі смаком персика (85 г)2 свіжих персика, дрібно нарізати225 г збитих вершків.Крихти від печива змішайте з маргарином і 1/4 склянки цукру. Утрамбуйте на дні прямокутної форми. Поставте в холодильник до використання. Сир збийте з рештою цукром до однорідної маси. Додайте сухий желатин, перемішайте. Закиньте шматочки персиків і збиті вершки. Акуратно перемішайте. Вилийте цю суміш поверх охолодженої основи і поверніть в холодильник ще на 4 години.
Переглядів: 579
Рецепти | | Коментарі (0)

Пишні оладки:2 склянки борошна310 мл води1 чайна ложка сухих дріжджів1/2 чайної ложки солі2 столові ложки цукрурослинне масло для випікання.Змішати продукти в тій черговості, в якій вони написані (Без масла!). Накрити і прибрати в тепле місце на годину. Дістати ємність з тістом — тісто НЕ ПЕРЕМІШУВАТИ! Розігріти сковороду, налити трохи олії, нагріти. Пекти на середньому вогні з двох сторін по 2 хвилини під кришкою. Подавати з медом.
Переглядів: 608
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1201-1210 1211-1220 1221-1230 1231-1240 1241-1250 ... 4691-4700 4701-4708