Головна » Статті » Рецепти

Пишні оладки
Пишні оладки:

2 склянки борошна
310 мл води
1 чайна ложка сухих дріжджів
1/2 чайної ложки солі
2 столові ложки цукру
рослинне масло для випікання.

Змішати продукти в тій черговості, в якій вони написані (Без масла!). Накрити і прибрати в тепле місце на годину. Дістати ємність з тістом — тісто НЕ ПЕРЕМІШУВАТИ! Розігріти сковороду, налити трохи олії, нагріти. Пекти на середньому вогні з двох сторін по 2 хвилини під кришкою. Подавати з медом.

Просмотров: 385
Категория: Рецепти |
| Теги: пишні, оладки

Рекомендовані рецепти:

Омлет-бісквіт
Пиріг з бринзою та руколою
Картопляні пиріжки з капустою
Шоколадне печиво
Рулет з макової начинкою
Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: