Головна » Статті » Рецепти

Кукурудза, смажена з болгарським перцем
Кукурудза, смажена з болгарським перцем:

1 банку консервованої кукурудзи
300 г болгарського перцю
150 грамів цибулі
200 грам моркви
200 мл бульйону
сіль, перець – за смаком.

Цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо на крупній тертці. Болгарський перець очищаємо від насіння і нарізаємо кубиками. На сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо цибулю до золотистого кольору, додаємо моркву і ще пару хвилин обсмажуємо. Додаємо болгарський перець, смажимо 5-7 хвилин додаємо кукурудзу. Вливаємо бульйон, солимо, перчимо і тушкуємо ще 15 хвилин. Можна додати спеції, трохи перцю чилі і суміш індійських приправ.

Просмотров: 571
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, цибулю

Рекомендовані рецепти:

Розсипчастий шоколадний брикет з сиром
Рулет з яблуками
Манні млинці
Бейліз домашнього приготування (рецепт)
Зефір на десерт
Салат з шинки і корейської моркви
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: