Кукурудза, смажена з болгарським перцем: 1 банку консервованої кукурудзи 300 г болгарського перцю 150 грамів цибулі 200 грам моркви 200 мл бульйону сіль, перець – за смаком. Цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо на крупній тертці. Болгарський перець очищаємо від насіння і нарізаємо кубиками. На сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо цибулю до золотистого кольору, додаємо моркву і ще пару хвилин обсмажуємо. Додаємо болгарський перець, смажимо 5-7 хвилин додаємо кукурудзу. Вливаємо бульйон, солимо, перчимо і тушкуємо ще 15 хвилин. Можна додати спеції, трохи перцю чилі і суміш індійських приправ.
|