Головна » Статті » Рецепти

Яєчня по-італійськи
Це не найпоширеніший варіант приготування яєчні, і приготувати її не так швидко, але результат і смак, безумовно, варта того, щоб трохи повозитися. Ось рецепт:
Інгредієнти: чотири скибочки батона або багета, чверть склянки олії, пучок зеленого цибулі, один солодкий болгарський перець, шість середніх помідор, сіль і чорний мелений перець за смаком, чотири яйця.

Зелену цибулю дрібно рубаємо, помідори нарізаємо кубиками (знімати шкірку чи ні - це на ваш розсуд), болгарський перець нарізаємо кубиками.
У сковорідку наливаємо трохи олії, розігріваємо його і обсмажуємо скибочки хліба до рум'яного кольору. Перекладаємо в порційні тарілки - у кожну по одному скибочці.

олію наливаємо у казанок або в сковорідку. Кладемо в неї цибулю і болгарський перець, через дві хвилини додаємо помідори й тушкуємо поки помідори не перетворяться в соус. Солимо і перчимо за смаком.

Акуратно розбиваємо яйця прямо на овочі, підсолюємо, накриваємо кришкою і готуємо ще кілька хвилин, поки білки не «схопиться». Перекладаємо в тарілку по одному яйцю, розкладаємо навколо овочі і відразу подаємо. Приємного апетиту!
Просмотров: 869
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, болгарський

Рекомендовані рецепти:

Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Фруктові пончики
Омлет-бісквіт
Трюфелі з апельсинових скоринок
Рецепт приготування закуски "Морська мушля"
Омлет-десерт з горіхами і курагою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: