Головна » Статті » Рецепти


Шашлик зі свинини в білому вині:М'ясо 500 г8 шт ЦибуляЛимон 1 штГранат 1 штСухе біле вино 200-300 рЧервоний і чорний мелений перець, сіль.Для приготування цього шашлику можна взяти м'якоть, а можна і шматки свинини з кісточками. Обрізати жир, залишивши невеликий шар і нарізати шматками. Укласти м'ясо в емальований посуд, посипавши зверху сумішшю кінзи, кропу, базиліка, перцю. Додати різаного ріпчастої цибулі. Залити білим сухим вином так, щоб вино трохи закривало м'ясо. Додати сік одного вичавленого лимона. Закрити посуд кришкою, поставити в холодне місце на 3 ч. Готові замариновані шматки м'яса нанизати на шампур і смажити...
Переглядів: 584
Рецепти | | Коментарі (0)

Ледачі відбивні з курячого філе:Куряча грудка (можна відразу 2)Яйця 1 або 2 в залежності від м'яса.Сметана 2,3 ст. ложки,Манна крупа 2,3 ст. ложки,Болгарський перець 1Сіль,Спеції,Олія для смаження.грудки Порізати на дрібні шматочки (квадратики), Беремо велику ємність перекладаємо туди м'ясо. Додаємо яйце, сіль, манку, сметану, нарізаний болгарський перець. Все ретельно перемішуємо. Відправляємо нашу заготовку в холодильник. Можна і відразу смажити, але якщо м'ясо постоїть пару годин і просочиться, воно вийде надзвичайно ніжним. На ранок обов'язково залишиться ще, можна приготувати на сніданок, покласти на булку, якщо ви збираєте чоловікові обід, буде дуже до речі.
Переглядів: 584
Рецепти | | Коментарі (0)

Фаршировані кабачки:кабачки або цукіні 1 кгм'ясний фарш 400 грамрис 0,5 склянкисметана 1 склянкутвердий сир 150 грамцибуля ріпчаста 100 грам (1 штука велика)часник 2-3 зубчикизелень кріп або петрушкасіль, перець за смаком.вимийте Кабачки і нарежте кружечками завтовшки 2 див. Середину виріжте ножем, товщина стінки приблизно 1 см. Якщо кабачки дрібні, то можна розрізати їх вздовж, у формі човників. Рис відварити до готовності. Ріпчасту цибулю почистити, дрібно порізати і обсмажити. Додати у фарш, рис, цибулю, подрібнений часник, сіль, перець, зелень. Цибулю можна додавати і не обсмажений, тоді його потрібно пропустити через м'ясорубку. Фаршируємо підготовлені...
Переглядів: 604
Рецепти | | Коментарі (0)

Пиріг з молодою капустою:Масло вершкове 150 гСметана 200 гЦукор 1 ст. л.Яйце 3 шт.Сіль за смакомСода 0,5 ч. л.Борошно 1 склянкуКапуста 250-300 р.Розтопіть маргарин або масло, додайте сметану, яйце, сіль, соду, цукор і перемішайте до отримання однорідної маси. Додайте борошно і все знову добре перемішайте. В результаті у вас повинно вийти легке, текуче тісто. Для начинки наріжте капусту. Найголовніше не м'яти капусту, щоб вона не пустила сік. Нарізану капусту посоліть, додайте яйця і перемішайте. Форму змастіть маслом і присипте борошном. Викладіть на дно приблизно половину всього приготованого тесту, потім нарізану капусту. На...
Переглядів: 595
Рецепти | | Коментарі (0)

Яйця зі шпинатом:
Переглядів: 591
Рецепти | | Коментарі (0)

Помідори з сиром:Помідори 5 шт;сир 200 гр;гриби 200 — 250 гр;ріпчаста цибуля-1 цибулина;яйця 2 шт;топлене масло 1/2 ст. ложки;вершкове масло 15 гр;перець за смаком;сіль за смаком.Гриби помити, почистити і відварити. Потім порізати пластинками і обсмажити. Помідори порізати скибочками, цибулю нарізати дрібними кубиками. Сир потерти на крупній тертці, підсушену булку – на дрібній. Глиняний каструлю змастити вершковим маслом, укласти в неї кількома шарами помідори, посипати їх сіллю і перцем. Зверху викласти гриби і цибулю. Яйця збити з молоком і топленим маслом, полити помідори, посипати сиром і крихтами булки. На стіл страву подавати...
Переглядів: 567
Рецепти | | Коментарі (0)

Шашлик з курки в духовці:Філе курки 2 штукиРослинне масло 2 ст. ложкиЧасник 2 зубчикиЦукор 1 ст. ложкаКоріандр 1 ст. ложка (сухий або свіжий)Соєвий соус 1 ст. ложкаПерець чилі, сіль за смаком.Шпажки замочуємо у воді приблизно 30 хвилин. Куряче філе нарізаємо довгими смужками. Потім філе курки нанизуємо на шпажки гармошкою. І опускаємо в маринад, який готуємо з: рослинного масла, цукру, коріандру, соєвого соусу, видавленого часнику, солі і перцю. Накриваємо все це справа плівкою і прибираємо маринуватися в холодильник на 2 години. Після того, як м'ясо замаринувалося, розігріваємо духовку до 200 градусів. Шашличок укладаємо в...
Переглядів: 587
Рецепти | | Коментарі (0)

Булочки «Троянди»:пакетик сухих дріжджів(10 грам)100 гр.цукру1 яйце215 гр.молока400 гр.борошна100 гр.слив.маслапакетик ванілінуродзинки.Дріжджі змішати з 1 ч. л. цукру,додати тепле молоко і дати піднятися хвилин 20. Розтопити половину злив.масла. Борошно просіяти. У миску покласти розтоплену половину злив.масла,половину цукру,ванілін і підійшли дріжджі.Перемішати і вводити борошно.Замісити тісто і поставити його в тепле місце. Коли добре підійде з усього тіста розкачати квадрат,товщиною в 1 см. Змастити другою половиною розтопленого злив.масла,посипати другою половиною цукру і родзинками.загорнути рулетом і розрізати на частини по 3-4 див. Скласти булочки на протвинь і дати їм ще добре піднятися хвилин 30. Коли запечуться...
Переглядів: 601
Рецепти | | Коментарі (0)

Проста випічка з цибулею і яйцем:Листкове тісто-500 гр.,3 шт. яйце варене,лук зелений 70 гр.,сир 70 гр.Листкове тісто розкачати в прямокутник і посипати дрібно порізаною цибулею з яйцем і натертим сиром, згорнути рулетиком. Рулет порізати кружальцями і розім'яти надавши форму коржів. Зверху можна змастити збитим яйцем. Запікати в духовці 25 хвилин при температурі 210 градусів.
Переглядів: 551
Рецепти | | Коментарі (0)

Швидкий домашній майонез:1 яйце0,5 чайної ложки гірчиці1 столова ложка лимона1 щіпка солі, цукру, перцю90-180 мл рослинного масла (можна змішати з оливковою).В миску кладемо яйце, гірчицю, сіль, цукор і перець. Збиваємо все інгредієнти до однорідності. Продовжуючи збивати, починаємо вливати тонкою цівкою масло. Вливаємо олію, поки майонез не придбає потрібну Вам консистенцію. Потім вливаємо сік лимона і знову збиваємо. Пробуємо на смак майонез і якщо чогось не вистачає, додаємо. Охолоджуємо майонез в холодильнику і можна подавати.
Переглядів: 647
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1221-1230 1231-1240 1241-1250 1251-1260 1261-1270 ... 4691-4700 4701-4708