Ледачі відбивні з курячого філе:Куряча грудка (можна відразу 2)Яйця 1 або 2 в залежності від м'яса.Сметана 2,3 ст. ложки,Манна крупа 2,3 ст. ложки,Болгарський перець 1Сіль,Спеції,Олія для смаження.грудки Порізати на дрібні шматочки (квадратики), Беремо велику ємність перекладаємо туди м'ясо. Додаємо яйце, сіль, манку, сметану, нарізаний болгарський перець. Все ретельно перемішуємо. Відправляємо нашу заготовку в холодильник. Можна і відразу смажити, але якщо м'ясо постоїть пару годин і просочиться, воно вийде надзвичайно ніжним. На ранок обов'язково залишиться ще, можна приготувати на сніданок, покласти на булку, якщо ви збираєте чоловікові обід, буде дуже до речі.