Помідори з сиром: Помідори 5 шт; сир 200 гр; гриби 200 — 250 гр; ріпчаста цибуля-1 цибулина; яйця 2 шт; топлене масло 1/2 ст. ложки; вершкове масло 15 гр; перець за смаком; сіль за смаком. Гриби помити, почистити і відварити. Потім порізати пластинками і обсмажити. Помідори порізати скибочками, цибулю нарізати дрібними кубиками. Сир потерти на крупній тертці, підсушену булку – на дрібній. Глиняний каструлю змастити вершковим маслом, укласти в неї кількома шарами помідори, посипати їх сіллю і перцем. Зверху викласти гриби і цибулю. Яйця збити з молоком і топленим маслом, полити помідори, посипати сиром і крихтами булки. На стіл страву подавати в тій же посуді, в якій воно готувалося. Чудова закуска «Помідори з сиром» готова!
|