Головна » Статті » Рецепти


Салат з копченою рибою:Кукурудза солодка консервована (банку) 1штПерець болгарський червоний 1 штПомідори черрі 400гКопчена риба 500гОливкова олія.Вимитий і очищений від насіння перець нарізати смужками 1,5 см завдовжки. Помідори нарізати на четвертинки. Копчена риба нарізати тонкою соломкою. Кукурудза відкидається на друшляк. Всі підготовлені продукти змішують і заправляють оливковою олією (сіль не додається). Всі викладається у великий салатник або індивідуальні креманки, подається.
Переглядів: 588
Рецепти | | Коментарі (0)

Шашлик з баранини:М'ясо 500 гПерець, чебрець, сіль по 1 ч. лСік 1/2 лимонаЦибуля 2 шт2 шт. ПерецьМ'якоть баранини обмити, нарізати невеликими шматочками, додати чорний перець, чебрець, лимонний сік, 2 ст. л рослинного масла і маринувати протягом 2-х годин. Очистити цибулину і нарізати кільцями, солодкий перець розрізати на 4 частини, видалити серцевину і нарізати кубиками.Нанизати на шампур по черзі: шматочки м'яса, цибуля і перець, шампур викласти на змащену жиром сковороду й запікати на середньому вогні близько 10 хв, потім посолити.
Переглядів: 614
Рецепти | | Коментарі (0)

Італійський салат з шинкою, сиром і овочами:шинка 300 гр.помідори 2 шт.перець болгарський 2 шт.макарони 400 гр.кукурудза консервована 300 гр.сир 200 гр.Для заправки:майонез за смаком.Відваріть макарони — краще всього використовувати ріжки або спіралеподібні макарони в підсоленій воді, злийте і дайте їм охолонути. Наріжте помідори і перець кубиками, шинку — тонкими скибочками. Сир потріть на крупній тертці. Змішайте всі інгредієнти, заправте салат майонезом.
Переглядів: 550
Рецепти | | Коментарі (0)

Смузі з банана і вівсяних пластівців:2 стиглих банана1/3 склянки грецького йогурту1/2 склянки приготовлених (заварених/запечених) вівсяних пластівців1/3 склянки мигдалю2 склянки льоду1 столова ложка какао (опціонально).Банани, йогурт, пластівці і мигдаль збийте з льодом на високій швидкості до густої однорідної маси близько 30 секунд. Додайте какао при бажанні і збийте ще пару разів.
Переглядів: 585
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з буряка:4 середніх буряків1 маленька червона цибулина3-4 столові ложки йогурту без добавок або сметани1/4 чайної ложки солі1/2 чайної ложки цукру1 столова ложка будь-якого фруктового оцтутрохи нарізаного зеленого цибулі для прикраси.Відваріть буряк у шкірці протягом приблизно 1 години (щоб легко протыкалась виделкою). Дайте охолонути в холодній воді або при кімнатній температурі. Коли буряк охолоне, очистіть її. Наріжте тонкою соломкою буряк вручну або за допомогою овочерізки. Покладіть нарізану буряк у велику миску і додайте дрібно нарізаний червоний лук. Додайте буряк 1/4 чайної ложки солі, 1/2 чайної ложки цукру, 1 столову ложку фруктового оцту і...
Переглядів: 631
Рецепти | | Коментарі (0)

Морква по-корейськи:морква 500 г,цибуля ріпчаста 1 шт,часник 2-3 зубчики,соняшникова олія-50-60 мл,оцет 9% 1,5-2 столових ложки,коріандр 1/4 чайної ложки,червоний гострий мелений перець,чорний мелений перець,цукор щіпка, сіль.Моркву натерти на тертці(спеціальної)посолити і пом'яти добре, нехай постоїть, потім віджати але не дуже сильно(сік не потрібен) у моркву додати цукор трохи, кінзу, часник, оцет, запашний перець все за смаком. Масло расскалить туди цибулю(нарізати кубиками) і вимикаємо і туди-ж червоний перець гіркий і цю масу гарячою вливаємо в морквину все добре перемішуємо і залишаємо настоятися кілька годин.
Переглядів: 622
Рецепти | | Коментарі (0)

Морквяно-апельсиновий десерт:2 моркви1 яблуко1 апельсин1 банан25 г родзинок3 ст. л. подрібнених ядер волоських горіхівцукор за смаком.Моркву очистити і натерти на дрібній тертці. Яблуко, апельсин і банан очистити і не крупно нарізати. Підготовлені інгредієнти змішати, додати родзинки, подрібнені горіхи і цукор за смаком. Якщо салат виходить не дуже соковитий, можна влити трохи апельсинового соку.
Переглядів: 614
Рецепти | | Коментарі (0)

Булочки з морквою:3 склянки пшеничного борошна200 мл води30 г дріжджів1/2 ч. л. рослинного масла2-3 моркви. Моркву очистити, промити і пропустити через м'ясорубку. У підігріту до температури 35-40 °С воду додати попередньо розведені і проціджений дріжджі, цукор, всипати просіяне борошно, перемішати. Масу ретельно вимісити на дошці. У підготовлене тісто додати моркву, перемішати і добре вибити. Поставити тісто для бродіння на 1 -2 год при температурі 30-40 °С. Готове тісто обробити на булочки, викласти їх на сухий лист, дати підійти і випікати 20-25 хв при температурі 200-220 °С. Гарячі булочки змастити рослинним маслом.
Переглядів: 855
Рецепти | | Коментарі (0)

Пиріг з картоплею і цибулею:Для тіста:2 тонких склянки житнього борошна250 мл водисіль.Для начинки:6-7 картоплин3 головки ріпчастої цибулі100 мл рослинного масласіль.Замісити прісне тісто, розкачати з нього овальну корж товщиною 1 см, покласти на змащене олією деко, наколоти виделкою. Викласти картопляну начинку з товченої вареної картоплі, змішаного з пасерованою цибулею. Краї тіста загорнути, защипати у вигляді великої ватрушки, змастити рослинним маслом і випекти.
Переглядів: 591
Рецепти | | Коментарі (0)

Фрикадельки рибні на пару:240 г будь-якого рибного філе40 г рису круглозернистого1-2 зубчики часникуоливкова оліясільперець за смаком.З рису і води зварити в'язку кашу, охолодити. М'якоть риби пропустити 2 рази разом з кашею і дрібно нарізаним часником через м'ясорубку. Додати в масу оливкова олія, сіль, перець за смаком, добре збити. Сформовать фрикадельки, на пару довести до готовності. Подавати із зеленню.
Переглядів: 586
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1231-1240 1241-1250 1251-1260 1261-1270 1271-1280 ... 4691-4700 4701-4708