Морква по-корейськи:морква 500 г,цибуля ріпчаста 1 шт,часник 2-3 зубчики,соняшникова олія-50-60 мл,оцет 9% 1,5-2 столових ложки,коріандр 1/4 чайної ложки,червоний гострий мелений перець,чорний мелений перець,цукор щіпка, сіль.Моркву натерти на тертці(спеціальної)посолити і пом'яти добре, нехай постоїть, потім віджати але не дуже сильно(сік не потрібен) у моркву додати цукор трохи, кінзу, часник, оцет, запашний перець все за смаком. Масло расскалить туди цибулю(нарізати кубиками) і вимикаємо і туди-ж червоний перець гіркий і цю масу гарячою вливаємо в морквину все добре перемішуємо і залишаємо настоятися кілька годин.