Головна » Статті » Рецепти

Булочки з морквою
Булочки з морквою:

3 склянки пшеничного борошна
200 мл води
30 г дріжджів
1/2 ч. л. рослинного масла
2-3 моркви.

Моркву очистити, промити і пропустити через м'ясорубку. У підігріту до температури 35-40 °С воду додати попередньо розведені і проціджений дріжджі, цукор, всипати просіяне борошно, перемішати. Масу ретельно вимісити на дошці. У підготовлене тісто додати моркву, перемішати і добре вибити. Поставити тісто для бродіння на 1 -2 год при температурі 30-40 °С. Готове тісто обробити на булочки, викласти їх на сухий лист, дати підійти і випікати 20-25 хв при температурі 200-220 °С. Гарячі булочки змастити рослинним маслом.

Просмотров: 638
Категория: Рецепти |
| Теги: Булочки, тісто

Рекомендовані рецепти:

Готуємо сирники
Омлет-бісквіт
Листковий салат з сиром фета
Рублене тісто
Великодні паски
Райдужні меренги
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: