Морква по-корейськи: морква 500 г, цибуля ріпчаста 1 шт, часник 2-3 зубчики, соняшникова олія-50-60 мл, оцет 9% 1,5-2 столових ложки, коріандр 1/4 чайної ложки, червоний гострий мелений перець, чорний мелений перець, цукор щіпка, сіль. Моркву натерти на тертці(спеціальної)посолити і пом'яти добре, нехай постоїть, потім віджати але не дуже сильно(сік не потрібен) у моркву додати цукор трохи, кінзу, часник, оцет, запашний перець все за смаком. Масло расскалить туди цибулю(нарізати кубиками) і вимикаємо і туди-ж червоний перець гіркий і цю масу гарячою вливаємо в морквину все добре перемішуємо і залишаємо настоятися кілька годин.
|