Головна » Статті » Рецепти

Морква по-корейськи
Морква по-корейськи:

морква 500 г,
цибуля ріпчаста 1 шт,
часник 2-3 зубчики,
соняшникова олія-50-60 мл,
оцет 9% 1,5-2 столових ложки,
коріандр 1/4 чайної ложки,
червоний гострий мелений перець,
чорний мелений перець,
цукор щіпка, сіль.

Моркву натерти на тертці(спеціальної)посолити і пом'яти добре, нехай постоїть, потім віджати але не дуже сильно(сік не потрібен) у моркву додати цукор трохи, кінзу, часник, оцет, запашний перець все за смаком. Масло расскалить туди цибулю(нарізати кубиками) і вимикаємо і туди-ж червоний перець гіркий і цю масу гарячою вливаємо в морквину все добре перемішуємо і залишаємо настоятися кілька годин.

Просмотров: 634
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, Морква

Рекомендовані рецепти:

Яблучно-горіховий кекс з корицею
Холодний суп з огірків
Свинячі реберця в цибульному соусі
Лимонний шербет
Курочка в рожевому соусі
Канадський медовий торт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: