Помідори,фаршировані салатом з курки та грибів:6 великих помідорів1 стакан відвареного курячого м'яса (філе, стегно), нарізаного невеликими кубиками1 склянку обсмажених печериць2 ст. ложки консервованої кукурудзи2 ст. ложки солодкого перцю, нарізаного кубикамизелень петрушкизелена цибулялистя молодого шпинату або салату-латуку.Соус:2 ст. ложки оливкової олії1 ст. ложка лимонного соку1 ч. ложка негострої гірчиці або зернистої гірчиці2 ст. ложки майонезусіль, чорний перець.Зрізати верхівки помідорів, вичистити м'якоть. У мисці змішати інгредієнти для салату, окремо змішати виделкою або маленьким віночком інгредієнти для соусу. Салат заправити і перемішати.Помідори викласти листям шпинату або латуку, ложкою розкласти...