Головна » Статті » Рецепти


Пеппероната з курки:1 кг курячого філе4 великих солодких перцю2 великих цибулини6 зубчиків часнику800 г томатів у власному соку2 ст. л. рослинного масласіль і мелений чорний перець за смаком.Куряче філе нарізати на невеликі шматочки. У сотейнику або каструлі з товстим дном на сильному вогні розігріти рослинне масло. В 3-4 заходу обсмажити курятину до золотистої скоринки, приблизно по 2 хвилини на захід. Перекласти на тарілку. Цибулю нарізати півкільцями, часник крупно рубаємо. Викласти в сотейник лук і смажити, помішуючи, на середньому вогні близько 5 хвилин. Солодкий перець нарізати товстою соломкою. До цибулі додати перець і часник....
Переглядів: 582
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з крабовими паличками і сухариками:Помідор 2 шт середнього розміруОгірок 2 штКрабові палички 100 грСир 50 грМариновані огірки (малі) 6 штКріп і петрушкаСухарики 100 грСіль і перець за смакомМайонез для заправки.Нарізаємо всі інгредієнти (крім сухариків), солимо, перчимо, перемішуємо з майонезом, додаємо пачку сухариків. Ще раз перемішуємо, і готово.
Переглядів: 556
Рецепти | | Коментарі (0)

Абрикосове варення:Цукор і абрикоси у співвідношенні 1:1, тобто якщо ви берете 2 кг абрикос, то потрібно додати 2 кг цукруНа 3х літрову каструлю 200 мл води. Ретельно миємо абрикоси. Розрізаємо на шматочки. Виймаємо кісточку. Чисті абрикоси поміщаємо в нержавіючу або емальовану каструлю і засипаємо цукром. Залишити абрикоси постояти 2-3 години. Додаємо воду і ставимо на середній вогонь. Доводимо до кипіння. Перед закипанням дерев'яною лопаткою все ретельно перемішуємо. Як тільки варення закипить, не варя, знімаємо його з плитки. Даємо варенню охолонути. В принципі можна залишити його на добу т. к. варення, як правило, варять вечорами. І перед тим, як...
Переглядів: 591
Рецепти | | Коментарі (0)

Тістечка з желе з ківі:Бісквіт60 гр цукру60 гр борошна20 гр м'якого масла3 жовтки2,5 білка.Желе з ківі250 гр ківі60 мл води + 1,5 ст. л.1/4 ст цукру (я додала ще додатково 1 ст. л., цукор за смаком)7 гр желатину.Желе зі сметани250 гр сметани50 гр цукру7 гр желатину.Жовтки збити з 50 гр цукру протягом 5 хвилин. Просіваючи потроху борошно, замісити тісто. Додати розм'якшене масло. Збити білки з дрібкою солі до піни, в кінці всипати решту 10 гр цукру. Порціями додати до тіста білки, акуратно перемішуючи. Духовку розігріти...
Переглядів: 620
Рецепти | | Коментарі (0)

Цукіні фаршировані овочами та рисом:Цукіні або кабачок 3 шт.Відварений рис ст.1 маленька Морква1 маленька ЦибулинаПерець солодкий болгарський шт.Печериці 100 гр.Сіль, перецьРослинна олія6 шт. ПомідориЦукіні поріж на 3-4 частини, видали м'якоть. Моркву натріть на крупній тертці, цибулю, гриби і перець дрібно поріж. Обсмажити все разом на рослинному маслі до напівготовності. Посолити і поперчити за смаком. Обсмажені овочі з'єднайте з відварним рисом і поклади цю начинку в середину цукіні. Фаршировані цукіні виклади в каструльку. Помідори обдавши окропом, зніми шкірку і дрібно поріж. На рослинній олії обсмажити м'якоть цукіні разом з помідорами протягом 5-7...
Переглядів: 573
Рецепти | | Коментарі (0)

Риба, запечена в лаваші:свіжа риба 1 штуклаваш 1 штукпомідор 1 штукпучок кінзи 1 штуклимон 1/2 штук (вичавити сік)вершкове масло 2 ст. ложкасіль і перець.
Переглядів: 603
Рецепти | | Коментарі (0)

Помідори,фаршировані салатом з курки та грибів:6 великих помідорів1 стакан відвареного курячого м'яса (філе, стегно), нарізаного невеликими кубиками1 склянку обсмажених печериць2 ст. ложки консервованої кукурудзи2 ст. ложки солодкого перцю, нарізаного кубикамизелень петрушкизелена цибулялистя молодого шпинату або салату-латуку.Соус:2 ст. ложки оливкової олії1 ст. ложка лимонного соку1 ч. ложка негострої гірчиці або зернистої гірчиці2 ст. ложки майонезусіль, чорний перець.Зрізати верхівки помідорів, вичистити м'якоть. У мисці змішати інгредієнти для салату, окремо змішати виделкою або маленьким віночком інгредієнти для соусу. Салат заправити і перемішати.Помідори викласти листям шпинату або латуку, ложкою розкласти...
Переглядів: 581
Рецепти | | Коментарі (0)

Роли «здоров'я»:5 великих листя салату ромен (зріжте серцевину на листках)4-5 смужок копченого лосося5 шт помідорів-чері, нарізати кубиками50 г свіжого кропу2 столових ложки нарізаної зеленої цибуліПаста для намазування:половина авокадо1 столова ложка козячого сирусік половини лимона1/4 чайної ложки морської солімелений перець за смаком.Для намазування: в маленькій мисці розімніть (виделкою) до однорідної кремоподібної маси нарізаний авокадо з козячим сиром, соком лайма, сіллю і перцем.Виберіть найбільш великі листи салату, викладіть їх нахлестом на харчову плівку горизонтально.Товстим шаром нанесіть намазки на листя. Зверху викладіть інші інгредієнти. Допомагаючи собі харчовою плівкою, акуратно скрутіть листя...
Переглядів: 626
Рецепти | | Коментарі (0)

Гоголь-моголь з вином:1 яйце,2 ст. л. .цукру,2 ст. л. сухого білого вина2/3 скл. молока,мускатний горіх,сіль за смаком.Збити жовток, додати цукор, трохи солі, вино і молоко. Все знову збити. Потім з'єднайте зі збитим яєчним білком. Перед подачею до столу ще раз перемішати. Вилити в келих і наверх укласти «шапку» з збитих вершків або білків. Посип мускатним горіхом.
Переглядів: 628
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Едельвейс»:помідори 2 штогірок свіжий 1 шткукурудза консервована 1 банкавідварне м'ясо курки 150 грцибуля зелена за смакомперець солодкий великий 1 штсухарики за смаком (саморобні)часник за смакомсіль і перець мелений за смакомолія соняшникова або оливкова олія.Овочі порізати не дуже дрібно, між тим м'ясо нарізати невеликими шматочками. Часник розчавити і порізати. Батон порізати кубиками і підсушити на сковороді. Заправити салат олією, посолити і поперчити. Зверху викласти сухарики. Перемішати перед подачею.
Переглядів: 565
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1251-1260 1261-1270 1271-1280 1281-1290 1291-1300 ... 4691-4700 4701-4708