Головна » Статті » Рецепти

Цукіні фаршировані овочами та рисом
Цукіні фаршировані овочами та рисом:

Цукіні або кабачок 3 шт.
Відварений рис ст.
1 маленька Морква
1 маленька Цибулина
Перець солодкий болгарський шт.
Печериці 100 гр.
Сіль, перець
Рослинна олія
6 шт. Помідори

Цукіні поріж на 3-4 частини, видали м'якоть. Моркву натріть на крупній тертці, цибулю, гриби і перець дрібно поріж. Обсмажити все разом на рослинному маслі до напівготовності. Посолити і поперчити за смаком. Обсмажені овочі з'єднайте з відварним рисом і поклади цю начинку в середину цукіні. Фаршировані цукіні виклади в каструльку. Помідори обдавши окропом, зніми шкірку і дрібно поріж. На рослинній олії обсмажити м'якоть цукіні разом з помідорами протягом 5-7 хвилин. Полів помідорним соусом цукіні, накрий кришкою і туші на повільному вогні 20-30 хвилин з моменту закипання.

Просмотров: 574
Категория: Рецепти |
| Теги: рисом, цукіні

Рекомендовані рецепти:

Булочки "Кишеньки"
Гречана каша з тофу
Тістечка до чаю
Омлет з сиром
Печиво "Анзак"
Канадський медовий торт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: