Цукіні фаршировані овочами та рисом: Цукіні або кабачок 3 шт. Відварений рис ст. 1 маленька Морква 1 маленька Цибулина Перець солодкий болгарський шт. Печериці 100 гр. Сіль, перець Рослинна олія 6 шт. Помідори Цукіні поріж на 3-4 частини, видали м'якоть. Моркву натріть на крупній тертці, цибулю, гриби і перець дрібно поріж. Обсмажити все разом на рослинному маслі до напівготовності. Посолити і поперчити за смаком. Обсмажені овочі з'єднайте з відварним рисом і поклади цю начинку в середину цукіні. Фаршировані цукіні виклади в каструльку. Помідори обдавши окропом, зніми шкірку і дрібно поріж. На рослинній олії обсмажити м'якоть цукіні разом з помідорами протягом 5-7 хвилин. Полів помідорним соусом цукіні, накрий кришкою і туші на повільному вогні 20-30 хвилин з моменту закипання.
|