Головна » Статті » Рецепти


Полуничне морозиво:1 склянка цукру3/4 склянки води1 середній апельсин2 середніх лимона4 склянки нарізаної полуниці.З лимонів і апельсина на дрібній тертці зніміть цедру і вичавити в миску сік. Цедру відкладіть. У маленькій каструльці змішайте воду, цукор і цедру. Доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть сироп 5 хвилин. Злегка охолодіть, процідіть, щоб позбутися від цедри. Додайте вичавлений лимонний і апельсиновий сік. У блендері пропустіть половину сиропу і половину полуниці. Перекладіть в 1 л пластиковий контейнер (для подальшої заморозки). Потім те ж саме з іншим сиропом і полуницею. Поставити в морозилку. Через 3 години бажано дістати і добре...
Переглядів: 594
Рецепти | | Коментарі (0)

Закуска «Дзвіночки»:100 гр. вареної ковбаси ( «Жуляни»),50 гр. сиру (замість сиру можна використовувати підсолений жирний сир),1-2 морквини,зубчик часнику,майонез.Ковбасу порізати тонкими пластинами. З кожної пластинки поверніть кульочок-дзвіночок і заколіть його шпажкою (я використовувала зубочистки) Тепер готуємо салат для дзвіночка. Натріть на дрібній тертці сиру моркву, сир і часник. Все перемішайте і заправте майонезом. Наповніть цим салатом дзвіночки і покладіть на блюдо, прикрасьте зеленню. В середину дзвіночка за бажанням можна покласти шматочок оливки або крапельку кетчупу, що вам більше подобається.
Переглядів: 555
Рецепти | | Коментарі (0)

Баклажани по-португальськи:Баклажани — 200 рРіпчасту цибулю — 20 рМасло вершкове — 6 рПомідори — 100 гЧасник зелений — 3 гЦукор — 2 г Борошно — 8 рСало топлене — 8 рСухарі — 2 гБринза — 30 рЧебрець, перець мелений, лист лавровий, сіль — за смаком.Невеликі баклажани нарізати кружечками або уздовж у вигляді листів товщиною в 1 см, обдати окропом, відкинути на сито, дати воді стекти, посолити і покласти на 20 хвилин під прес. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і спасерувати на олії, додати розрізані навпіл помідори, дрібно нашатковані пір'я зеленого часнику,...
Переглядів: 610
Рецепти | | Коментарі (0)

Сирне печиво:сир 400 гмаргарин 200 гборошно пшеничне 480 рцукор за смакомсода 1/2 ч. л.сіль за смаком.Маргарин рубається, а потім натирається на крупній тертці, перемішується з протертим сиром, солиться. Після цього змішайте масу з борошном і содою, а потім замісіть тісто. Його слід розкачати і вирізати кружечками. Кожен з кружечків тесту мачає в цукор однією стороною, після чого складається навпіл таким чином, щоб цукор опинився всередині. Цей півколо знову однією стороною мачає в цукор, і складіть, як в попередній раз. Надріжте краю зубчиками, щоб вони нагадували пір'я. Отриманого печиво умочіть знову в цукор, а потім...
Переглядів: 615
Рецепти | | Коментарі (0)

Диво пиріг:Тісто:150гр масла м'якого1/2 ст молока2 ст л сметани0,5 год л соди(погасити в сметані)2-2,5 склянки борошна.Заливка:4 яйця4 ст. л. сметани або майонезу3 ст. л. борошнасіль, перець.Начинка:1 курей грудка відварна1 помідор1небольшой солодкий перець200гр зеленого горошку2 невеликі цибулини.Для тіста розтерти масло з половиною норми борошна, додати молоко і сметану з содою, перемішати руками,поступово додаючи решту муки. Замісити м'яке тісто, прибрати в холодильник на 30 хв. Цибулю порізати кубиками ,обсмажити до золотистого кольору. Курку ,помідор і перець кубиками. Змішати разом всі інгредієнти (м'ясо, перець, помідор, цибуля,...
Переглядів: 582
Рецепти | | Коментарі (0)

Холодний торт з зефіром:Зефір 400 р.Яйця 2 шт.Печиво розсипчасте 400 р.Цукор 0,5 склянки.Молоко 1 стакан.Масло вершкове 200 р.Лимон 1 шт. (цедра)Какао 2 ст. л.Зефір розділити на половинки і викласти у форму. Яйця розбити в окрему ємність і розтерти з цукром. Печиво розкришити, додати в яєчно-цукрову суміш. Отриману суміш залити молоком і варити, постійно помішуючи, до утворення густої маси, потім остудити. Масло викласти в ємність. Лимон вимити, цедру натерти на дрібній тертці, перемішати з маслом. Додати охолоджену раніше масу і знову перемішати.У форму для кексів викласти частину крему з печива, потім половинки зефіру...
Переглядів: 596
Рецепти | | Коментарі (0)

Рецепт торта баунті в домашніх умовах:250 грам вершкове масло200 грам цукор200 грам борошна2-2,5 чайних ложки розпушувача4 шт. яйця4 столові ложки молока3 столових ложки какао500 мл молоко6 столових ложки манки200 грам вершкове масло200 грам кокосова стружка (м'якоть кокоса, натираємо на тертці )180 грам якісний молочний шоколад.Необхідно приготувати тісто, для цього пропонуємо зробити наступне. Поэксперементируйте з 2 способами як змішувати інгредієнти , це метод перший — змішуємо сухі і рідкі інгредієнти і другий — метод збиваємо масло. Можна використовувати і перший і ще один метод. І нарешті тісто готове поставити...
Переглядів: 695
Рецепти | | Коментарі (0)

Кавуновий мохіто:Листя м'яти 4 штукиЛайм штукиЦукор 1 їдальня ложкаКавун м'якоть 120 рРом білий 60 млЛід склянки.У великому келиху змішайте порвані листя м'яти, розрізаний на шматочки лайма і цукор. Товкачиком добре роздушіть, щоб лайм пустив сік. Додайте дрібно нарізану кубиками м'якоть кавуна і знову злегка потовчіть. Додайте ром і лід. Перемішайте і розлийте по келихах. Відразу подавайте.
Переглядів: 629
Рецепти | | Коментарі (0)

Мармелад з смородини:1кг. свіжої смородини,2,5 ст. цукру.2ст.л. води.Для початку потрібно перебрати і ретельно вимити ягоди. Надішліть їх в каструлю, додайте води і трохи поваріть до тих пір, поки смородина не розваритися. Потім за допомогою блендера подрібніть суміш і якщо знадобитися пропустіть через сито, можна це робити і без блендера, просто перетираючи суміш крізь сито. Після такого процесу, майбутній мармелад зі смородини змішати з 2 склянками цукру і знову варити. Цей сироп повинен увариться і стати густим. Це нагадує процес приготування варення. Щоб перевірити готовність візьміть трохи соку смородини на холодну тарілку, якщо крапля не розтікається означати, можна...
Переглядів: 584
Рецепти | | Коментарі (0)

Коктейль з ківі на двох:Ківі — 5 штЯблучний сік — 250 млЦукрова пудра — 4 ложкиТрохи кориці (1/5 чайної ложки).Очистіть ківі і додайте його в блендер. Потім залийте яблучним соком, зверху посипте цукровою пудрою і корицею. Збивайте до отримання однорідної консистенції.
Переглядів: 592
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1261-1270 1271-1280 1281-1290 1291-1300 1301-1310 ... 4691-4700 4701-4708