Сніданок в картопляних човниках:2 великих картоплини, запекти в мундирі1 столова ложка вершкового масла2 яйця2-3 смужки бекону/шинки, обсмажити і дрібно нарізати зелений лук, дрібно нарізати для посипання3 столові ложки тертого сирупетрушка, кріп, базилік і інша зелень за смаком. Духовку нагрійте до 175 градусів. Акуратно зріжте капелюшки з кожної картоплини, ложкою видаліть м'якоть і викладіть її в миску. У кожну човник покладіть по 1/2 їдальні ложки масла. В кожну покладіть по столовій ложці тертого сиру. Розділіть нарізаний зелена цибуля, бекон між картоплинами. Присипте зеленню за смаком. Розбийте зверху яйце. Посоліть і поперчіть. Присипте додатково сиром і...