Ліниві голубці: 350 р. фаршу з курячої грудки (1 велика) 150 р. капусти 70 р. рису 1 яйце 100 р. 15% сметани 300 р. консервованих томатів у власному соку Половина пучка кропу Половина пучка петрушки. Рис викладіть в каструлю, залийте водою так, щоб вона покривала його на 1.5 см. Варіть, поки рис не вбере воду. Прокрутіть через м'ясорубку філе курячої грудки. Капусту дрібно наріжте. Добре змішайте в мисці фарш, капусту, рис, яйце. Потім посоліть. Зліпіть з отриманого фаршу невеликі круглі котлетки і викладіть їх у сковороду з високими бортиками. Для соусу змішайте в блендері 300г. томатів у власному соку і 100 р. сметани. Потім додайте дрібно нарізану зелень і посоліть. Заправити томатним соусом голубці, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте 30 хвилин.
|