Головна » Статті » Рецепти

Ліниві голубці
Ліниві голубці:

350 р. фаршу з курячої грудки (1 велика) 150 р. капусти 70 р. рису 1 яйце 100 р. 15% сметани 300 р. консервованих томатів у власному соку Половина пучка кропу Половина пучка петрушки.

Рис викладіть в каструлю, залийте водою так, щоб вона покривала його на 1.5 см. Варіть, поки рис не вбере воду. Прокрутіть через м'ясорубку філе курячої грудки. Капусту дрібно наріжте. Добре змішайте в мисці фарш, капусту, рис, яйце. Потім посоліть. Зліпіть з отриманого фаршу невеликі круглі котлетки і викладіть їх у сковороду з високими бортиками. Для соусу змішайте в блендері 300г. томатів у власному соку і 100 р. сметани. Потім додайте дрібно нарізану зелень і посоліть. Заправити томатним соусом голубці, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте 30 хвилин.

Просмотров: 552
Категория: Рецепти |
| Теги: голубці

Рекомендовані рецепти:

Бабця яблучна
Листкова коса з капустою
Швейцарський шоколадний рулет
Суп-пюре з петрушки з грибами
Фініковий кекс
Пиріжки з щавлем і яйцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: