Головна » Статті » Рецепти


Шоколадно-горіхове печиво без борошна:2 — 2,75 склянки меленого волоського горіха3 склянки цукрової пудри1/2 склянки + 3 столових ложка несолодкого какао-порошку1/4 чайної ложки солі4 великих білки кімнатної температури1 столова ложка екстракту ванілі.Нагрійте духовку до 175 градусів. Викладіть половинки волоських горіхів на деку і відправте в духовку. Підсмажте горіхи 8-10 хвилин до золотистого стану. Злегка остудіть, перекладіть на робочу поверхню і дрібно порубаєте. Зменшіть температуру до 160 градусів, 2 деко застеліть папером для випічки. У великій мисці збийте міксером цукрову пудру, какао, сіль і нарубані горіхи. Продовжуючи збивати, додайте білки і ванілін. Збивайте не дуже довго...
Переглядів: 560
Рецепти | | Коментарі (0)

Шоколадний «магія» пиріг:4 яйця кімнатної температури.1 столова ложка води3/4 склянки цукру (150 г)125 г вершкового масла, розтопити65 г борошна50 г (6 столових ложок) какао500 г молока (нагріти)щіпка солі1 чайна ложка екстракту ванілі1 чайна ложка оцту.Нагрійте духовку до 160 градусів. Форму для пирога змастіть маслом і присипте борошном. Білки і жовтки розділіть. У жовтки додайте столову ложку води і цукор. Збийте на високій швидкості до легкої кремовою маси. Додайте розтоплене вершкове масло, ванілін і сіль. Продовжуйте збивати до однорідної маси. Змішайте какао і борошно і додайте поступово в основну масу. Влийте...
Переглядів: 563
Рецепти | | Коментарі (0)

Гусарики:готове листкове тістофаршсиргрибицибулюморквуяйцесільперець. Готуємо фарш: Обсмажуємо окремо гриби, дрібно нарізані цибулю з морквою (натертий на тертці), солимо і перчимо. Змішуємо всі інгредієнти з фаршем, яйцем. З готового листкового тіста: вирізаємо гуртки, в половині гуртків робимо чаркою отвір, кладемо фарш, накриваємо гуртком з дірочкою, виделкою придавлюємо край, змащуємо яйцем, посипаємо сиром і ставимо в духовку на 30 хвилин. Випікати при 180 градусах, подавати з зеленню і сметанним соусом, для цього в баночку сметани натиснути часник, посолити за смаком.
Переглядів: 608
Рецепти | | Коментарі (0)

Тістечко сирне з малиновим желе (без випічки):60 гр сухарів (або печива) змолоти30 гр м'якого сл масла200 гр сиру3 ст/л цукрової пудри(любите солодко - можна більше)150 мл жирних вершківванільний екстракт 1 ч/л100 мл малинового соусусік 0,5 лимонаагар4 гр 2г (якщо желатин 10 і 4).Все дуже просто — сухарі або печиво змішати з маслом. бортики від рознімних форм або кулінарні кільця(або просто обрізані пляшки 0,5 л) встановити на тарілку — утрамбувати щільно нашу крихітку у кожну формочку. Відправити в холодильник на 40 хвилин Тим часом Сир перетерти з цукровою пудрою і ванільним екстрактом....
Переглядів: 536
Рецепти | | Коментарі (0)

М'ясний кекс:копчене м'ясо (ковбаса) 350 гквасоля відварна (або можна з банки в с/з) 400 гсир 100 гсметана 100 гмайонез 100 гяйця 3 шт.борошно 1 ст.сода гашене 1 ч. л.зелень.М'ясо і сир порізати кубиками, змішати з квасолею і зеленню. Збити яйця зі сметаною і майонезом віночком, додати соду і борошно. Все перемішати. Викласти у форму, випікати приблизно 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.
Переглядів: 598
Рецепти | | Коментарі (0)

Шоколадні млинці з сирною начинкою:Для тіста:Яйця 3 шт.Молоко 2 склянки.Борошно 2 склянки.Какао 2 ст. л.Цукор 1 ст. л.Розпушувач 1 пакетик.Рослинна олія 2-3 ст. л.Сіль 1 ч. л.Курага для прикраси.Для начинки:Сир 400 р.Цукор 2 ст. л.Родзинки 100 р.Яйця збити з цукром, сіллю і 1 склянкою молока. Всипати 1 склянку борошна, змішаної з розпушувачем, і ретельно перемішати. Додати просіяний порошок какао і перемішати. Додати борошно і знову перемішати. Поступово влити молоко, що залишилося, приготувати тісто консистенції рідкої сметани. Сковороду змастити рослинним маслом і посмажити шоколадні млинці з обох...
Переглядів: 592
Рецепти | | Коментарі (0)

КЕФІРНИЙ КОКТЕЙЛЬ «ЖИРАНЕТ»:1 стакан кефіру 1% жирності1/2 ч. л. імбиру1/2 ч. л. кориціщіпка червоного пекучого перцю.Все це перемішати і використовувати замість вечері або перекусу.Це дуже корисний напій, який очищає організм, підсилює обмін речовин і відбиває почуття голоду.
Переглядів: 572
Рецепти | | Коментарі (0)

Домашнє морозиво, смак радянського пломбіру:Цукор 2 склянкиМолоко 1 літрвершкове Масло-100грКрохмаль 1 ч. л.Жовтки яєчні 5 шт.Вершкове масло опускаємо в підігріте молоко і доводимо його до кипіння. В іншій ємності змішуємо цукор, крохмаль і жовтки, перемішуємо і розтираємо все до однорідної маси. Після чого додаємо сюди трохи молока, у результаті повинна вийти маса по консистенції як рідка сметана. Тим часом молоко закипіло і в нього ми поступово, тонкою цівкою вливаємо жовткову масу, при цьому не забуваємо постійно заважати. Доводимо до кипіння. Коли суміш закипіла, знімаємо каструлю з вогню і ставимо її в холодну воду, при цьому...
Переглядів: 552
Рецепти | | Коментарі (0)

Пишні оладки без яєць:кефір 200 гцукор 1 ч. л.сільрослинне масло в тісто 1 ч. л.сода 1 ч. л.борошно близько 100 р.Кефір змішати з сіллю і цукром, додати соду і борошно (борошна близько 100 м, але виходить по-різному, в залежності від густоти кефіру і якості борошна). Швидко розмішати тісто, щоб не було грудок. Можна розмішати міксером, віночком або вилкою. Додати в тісто 1 ч. л. рослинного масла. Тісто виходить, як дуже густа сметана.Сковорода повинна бути з товстим дном. Розігріваємо сковороду, в тісто додаємо ще 1 ч. л. рослинного масла, швидко перемішуємо. Викладаємо невеликі оладки в...
Переглядів: 581
Рецепти | | Коментарі (0)

НАЙСМАЧНІШИЙ ЦЕЗАР:куряча грудка (філе)салат «Пекінський»сир твердого сорту на ваш смаксухарикипомідори (1-2 шт).Для соусу:майонезчасникзеленьлимон.Готуємо курку. Тут на Ваш смак – можна просто зварити, можна, вже варену, злегка обсмажити до золотистого кольору... Хто як любить. Поки курка вариться, ріжемо капусту тонкими смужками. Ріжемо помідори часточками. Сир натерти на дрібній тертці. До цього часу курка зварилася. Розібрати її на невеликі шматочки (вздовж волокон).Соус:У блендері подрібнюємо майонез з парою зубчиків часнику, зеленню ідекількома краплями лимона до однорідного стану. Пробуємо – хто-то любить більше-менше часнику або лимона. Все це можна виконати і...
Переглядів: 636
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1291-1300 1301-1310 1311-1320 1321-1330 1331-1340 ... 4691-4700 4701-4708