НАЙСМАЧНІШИЙ ЦЕЗАР: куряча грудка (філе) салат «Пекінський» сир твердого сорту на ваш смак сухарики помідори (1-2 шт). Для соусу: майонез часник зелень лимон. Готуємо курку. Тут на Ваш смак – можна просто зварити, можна, вже варену, злегка обсмажити до золотистого кольору... Хто як любить. Поки курка вариться, ріжемо капусту тонкими смужками. Ріжемо помідори часточками. Сир натерти на дрібній тертці. До цього часу курка зварилася. Розібрати її на невеликі шматочки (вздовж волокон). Соус: У блендері подрібнюємо майонез з парою зубчиків часнику, зеленню і декількома краплями лимона до однорідного стану. Пробуємо – хто-то любить більше-менше часнику або лимона. Все це можна виконати і вручну. Увага: салат ми не заправляємо, подаємо соус окремо, щоб гості могли полити салат у себе в тарілці. Так салатик збереже свій первозданний вигляд навіть під час тривалого застілля.
|