Головна » Статті » Рецепти

Тістечко сирне з малиновим желе (без випічки)
Тістечко сирне з малиновим желе (без випічки):

60 гр сухарів (або печива) змолоти
30 гр м'якого сл масла
200 гр сиру
3 ст/л цукрової пудри(любите солодко - можна більше)
150 мл жирних вершків
ванільний екстракт 1 ч/л
100 мл малинового соусу
сік 0,5 лимона
агар4 гр 2г (якщо желатин 10 і 4).

Все дуже просто — сухарі або печиво змішати з маслом. бортики від рознімних форм або кулінарні кільця(або просто обрізані пляшки 0,5 л) встановити на тарілку — утрамбувати щільно нашу крихітку у кожну формочку. Відправити в холодильник на 40 хвилин Тим часом Сир перетерти з цукровою пудрою і ванільним екстрактом. Вершки розігріти в сотейнику з 1 ст/л цукру. Агар 4 гр розвести в 30 мл води і коли вершки почнуть ось-ось кипіти влити агар. Довести до кипіння помішуючи і через 10-20 секунд прибрати з вогню. Ввести отриману суміш в сир і ретельно перемішати. Дати трохи охолонути і викласти на наші вже охладившиеся коржі з холодильника. Надіслати знову в холодильник форми з кремом. Для верхівки — лимонний сік змішати з 2 гр агару і довести до кипіння, зняти і з'єднати з малиновим соусом (кімнатної температури) і ретельно перемішати. Вилити на наші тістечка желе і знову відправити в холодильник — 15-20 хвилин їм вистачить - можна насолоджуватися. Прикрасити листям м'яти і ягодами за бажанням.

Просмотров: 362
Категория: Рецепти |
| Теги: холодильник

Рекомендовані рецепти:

Чиабата з шинкою, томатами та сиром
Яблука, фаршировані салатом
Пиріг з бринзою та руколою
Теплий салат з пасти з креветками
Слойки з бутербродніци
Мафіни з шоколадом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: