Тістечко сирне з малиновим желе (без випічки): 60 гр сухарів (або печива) змолоти 30 гр м'якого сл масла 200 гр сиру 3 ст/л цукрової пудри(любите солодко - можна більше) 150 мл жирних вершків ванільний екстракт 1 ч/л 100 мл малинового соусу сік 0,5 лимона агар4 гр 2г (якщо желатин 10 і 4). Все дуже просто — сухарі або печиво змішати з маслом. бортики від рознімних форм або кулінарні кільця(або просто обрізані пляшки 0,5 л) встановити на тарілку — утрамбувати щільно нашу крихітку у кожну формочку. Відправити в холодильник на 40 хвилин Тим часом Сир перетерти з цукровою пудрою і ванільним екстрактом. Вершки розігріти в сотейнику з 1 ст/л цукру. Агар 4 гр розвести в 30 мл води і коли вершки почнуть ось-ось кипіти влити агар. Довести до кипіння помішуючи і через 10-20 секунд прибрати з вогню. Ввести отриману суміш в сир і ретельно перемішати. Дати трохи охолонути і викласти на наші вже охладившиеся коржі з холодильника. Надіслати знову в холодильник форми з кремом. Для верхівки — лимонний сік змішати з 2 гр агару і довести до кипіння, зняти і з'єднати з малиновим соусом (кімнатної температури) і ретельно перемішати. Вилити на наші тістечка желе і знову відправити в холодильник — 15-20 хвилин їм вистачить - можна насолоджуватися. Прикрасити листям м'яти і ягодами за бажанням.
|