Шоколадний «магія» пиріг: 4 яйця кімнатної температури. 1 столова ложка води 3/4 склянки цукру (150 г) 125 г вершкового масла, розтопити 65 г борошна 50 г (6 столових ложок) какао 500 г молока (нагріти) щіпка солі 1 чайна ложка екстракту ванілі 1 чайна ложка оцту. Нагрійте духовку до 160 градусів. Форму для пирога змастіть маслом і присипте борошном. Білки і жовтки розділіть. У жовтки додайте столову ложку води і цукор. Збийте на високій швидкості до легкої кремовою маси. Додайте розтоплене вершкове масло, ванілін і сіль. Продовжуйте збивати до однорідної маси. Змішайте какао і борошно і додайте поступово в основну масу. Влийте нагріте (тепле) молоко. Збийте все до однорідності. Тепер вимийте віночок від міксера і їм збийте білки з оцтом до стійких піків. Поступово введіть білки в тісто. Перелийте тісто в приготовану форму і випікайте близько 60 хвилин. У центрі пиріг буде трохи рідким, але це нормально. Повністю остудіть і нарізайте.
|