Головна » Статті » Рецепти

Шоколадний «магія» пиріг
Шоколадний «магія» пиріг:

4 яйця кімнатної температури.
1 столова ложка води
3/4 склянки цукру (150 г)
125 г вершкового масла, розтопити
65 г борошна
50 г (6 столових ложок) какао
500 г молока (нагріти)
щіпка солі
1 чайна ложка екстракту ванілі
1 чайна ложка оцту.

Нагрійте духовку до 160 градусів. Форму для пирога змастіть маслом і присипте борошном. Білки і жовтки розділіть. У жовтки додайте столову ложку води і цукор. Збийте на високій швидкості до легкої кремовою маси. Додайте розтоплене вершкове масло, ванілін і сіль. Продовжуйте збивати до однорідної маси. Змішайте какао і борошно і додайте поступово в основну масу. Влийте нагріте (тепле) молоко. Збийте все до однорідності. Тепер вимийте віночок від міксера і їм збийте білки з оцтом до стійких піків. Поступово введіть білки в тісто. Перелийте тісто в приготовану форму і випікайте близько 60 хвилин. У центрі пиріг буде трохи рідким, але це нормально. Повністю остудіть і нарізайте.

Просмотров: 564
Категория: Рецепти |
| Теги: пиріг, білки

Рекомендовані рецепти:

Швейцарський шоколадний рулет
Шоколадний пиріг з сирними кульками
М'яке печиво з шоколадом і горіхами
Яблучний пай
Пісний вишнево-шоколадний кекс
Кулеб'яка з капустою і яйцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: