Головна » Статті » Рецепти

Домашнє морозиво, смак радянського пломбіру
Домашнє морозиво, смак радянського пломбіру:

Цукор 2 склянки
Молоко 1 літр
вершкове Масло-100гр
Крохмаль 1 ч. л.
Жовтки яєчні 5 шт.

Вершкове масло опускаємо в підігріте молоко і доводимо його до кипіння. В іншій ємності змішуємо цукор, крохмаль і жовтки, перемішуємо і розтираємо все до однорідної маси. Після чого додаємо сюди трохи молока, у результаті повинна вийти маса по консистенції як рідка сметана. Тим часом молоко закипіло і в нього ми поступово, тонкою цівкою вливаємо жовткову масу, при цьому не забуваємо постійно заважати. Доводимо до кипіння. Коли суміш закипіла, знімаємо каструлю з вогню і ставимо її в холодну воду, при цьому все треба ретельно помішувати, поки маса не охолоне і не стане теплою. Потім масу залишаємо треба її повного охолодження, періодично помішуємо, після чого розливаємо по формах, і відправити в холодильник для заморозки.

Просмотров: 365
Категория: Рецепти |
| Теги: молоко, маса

Рекомендовані рецепти:

Безе
Кексики з вишнею
Молоді кабачки в горіховому соусі
Яблучний насипний пиріг
Коржики на кефірі "від бабусі"
Млинці з бананом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: