Головна » Статті » Рецепти


Пиріг «Зебра»:5 яєць2 скл. цукрового піску200 р. масла розтопити1 склянку сметани0.5 ч. ложки соди, погасити оцтом2 скл. борошна (1 склянка = 200 мл)2 ст. ложки какао.Яйця збити з цукром до білої піни. Додати просіяне борошно, соду, розтоплене остигле масло, сметану і ретельно перемішати (краще міксером). Тісто розділити на дві рівні частини. В одну частину додати 2 ст. ложки борошна, в іншу 2 ст. ложки какао. Широку форму (26-28 см), змастити олією. Вливати в центр по черзі невеликі порції різного тіста (по столовій ложці). Не перемішувати! Випікати в попередньо розігрітій духовці при температурі 200...
Переглядів: 625
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Грибна поляна»:гриби 1 банкалук зелений і кріпварене м'ясоморква по-корейськи 200 ртвердий сир 200 г3 шт. картопля варена3 шт. огірки маринованімайонез. Головне взяти підходящу посуд… напевно, краще всього підійде звичайна середня каструлька. Гриби капелюшками вниз укласти Зверху грибів дрібно нарізану зелень Потім відварну картоплю (дрібно нарізаний). Утрамбувати і змастити майонезом. Потім огірки, майонез. М'ясо, майонез, Морква, майонез, сир. Потім каструлю перевернути на блюдо, і ось наш красень!
Переглядів: 567
Рецепти | | Коментарі (0)

Медовий торт:тісто:3 яйця120 гр. цукру100 мл меду390 гр. борошна150 гр. вершкового масла12 гр. содикрем:500 мл. сметаницукор за смаком.Яйця збийте з цукром до світлої піни, розм'якшене вершкове масло збийте міксером хвилини дві і потроху додаючи яйця продовжуйте збивати. Мед покласти в каструлю і на повільному вогні довести до кипіння, зніміть з вогню, додайте соду і швиденько перемішати — маса стане білою і пишною. Трохи остудіть мед і введіть його в яєчно-масляну масу. Всипте борошно і замісіть тісто, воно вийде дуже м'яким, але не липким. Візьміть форму, змастіть маслом дно і прям...
Переглядів: 609
Рецепти | | Коментарі (0)

Печінка «Красуня Сходу»:Печінка куряча 0,5 кгЦибуля ріпчаста 2 шт.Часник 2 зубчикиКрохмаль картопляний 1 ст. л.Томатна паста (або томатний соус) 3 ст. л.Мед 1 ст. л.Соєвий соус 3 ст. л.Паприка 1 ст. л.що тепла Вода 50 млСіль за смакомРослинне масло.Печінку нарізати смужками. Посипати крохмалем, додати чесно (видавлений через чеснокодавку), паприку, 2 ст. л. рослинного масла, щіпку солі. Перемішати і залишити на 20 хвилин (маринуватися).У цей час приготувати соус: змішати мед, соєвий соус, томатну пасту; додати 50 мл теплої води.Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями, обсмажити протягом 5 хвилин на олії...
Переглядів: 647
Рецепти | | Коментарі (0)

Десерт з рікотти:200 г сиру рікотта2 ст. л. меду50 мл свіжозготовленої кави еспресо2 ківі1 ст. л. цукрової пудри.Добре розтерти рікотту з медом. Викласти суміш у кондитерський мішок і охолодити в холодильнику. Зварити каву. Заповнити порційні стаканчики рікоттою і кави, прикрасити ківі і цукровою пудрою.
Переглядів: 665
Рецепти | | Коментарі (0)

Котлетки з цвітної капусти:Капуста цвітна 500 гЯйце 1 штХліб білий 2 шматочкаМолоко 50 млБорошно 1/4 склянки (обсягом приблизно 220 мл)Кріп 1 пучокМасло рослиннеСир, чорний мелений перець.Для сирного соусу:Сир плавлений 200 гВершки 22% -3/4 склянки. Замочіть хліб у молоці на 20 хв. Відіжміть і розкришіть. Капусту розберіть на суцвіття і відварити в киплячій підсоленій воді (близько 6 хв). Злийте воду і охолодіть капусту. Капусту подрібніть до дрібної крихти. Кріп дрібно наріжте. Змішайте капусту з м'ясом, хлібом, борошном, кропом, посоліть і поперчіть. Добре перемішайте. На розігріту з маслом сковороду викладіть отриману...
Переглядів: 581
Рецепти | | Коментарі (0)

Швидкий пиріг з шинкою і сиром:4 яйцямайонез (250-300 грамів)розпушувач для тіста 1,5-2 ч. лборошношинка і сир.Змішати яйця, майонез, розпушувач для тіста і борошно. Тісто повинне вийти консистенції густої сметани. Шинку нарізати, сир потерти. У форму для випічки, вилити половину тіста, зверху на тісто розподілити начинку, а потім залити рештою тестом. Зверху можна посипати сиром. Випікати в духовці при 180 градусах приблизно півгодини.
Переглядів: 589
Рецепти | | Коментарі (0)

Кабачки з помідорами і сиром:кабачкипомідорисирчасникмайонез (сметана).Кабачки нарізати кільцями і викласти на деко, посолити. Майонез або сметану змішати з дрібно порубаним часником і змастити зверху кружечки кабачка. Помідори нарізати кружечками, викласти поверх кабачків. Сир натерти на дрібній тертці і посипати зверху наші овочі. Готувати в розігрітій до 180 гр духовці протягом 40 хвилин. Пальчики оближеш!
Переглядів: 577
Рецепти | | Коментарі (0)

Слойки з яблуками:1 банку спрайту2 упаковки листкового тіста2 яблука1 стакан цукру300 г вершкового маславанілінкориця. Яблука почистити, нарізати скибочками. Кожну пластину тіста розрізати по діагоналі, покласти скибочку яблука. Згорнути рулетиком. Масло розтопити з цукром, додати ванілін. Залити їм слойки. Додати спрайт, посипати корицею. Ставимо в духовку при середній температурі на 25-30 хвилин. Наші готові слойки. Перед подачею на стіл їм потрібно дати охолонути, а також їх можна присипати цукровою пудрою.
Переглядів: 598
Рецепти | | Коментарі (0)

Пиріг Дівчисько:Яблука 5 штук (краще взяти зелені)Борошно 1.5 склянкиЙогурт 1 склянкуВершкове масло 150 гр.Яйце 1 штукаРозпушувач.Для заливки:Сметана 200 гр.Яйце 2 штукиЦукор 200 гр.Борошно 2 столові ложки.Збиваємо яйце з цукром, додаємо йогурт, розм'якшене масло, розпушувач і борошно. Вимішуємо в однорідну масу і, зробивши невеликий бортик, викладаємо у форму, попередньо змащену вершковим маслом і посипану борошном або сухарями, кому як подобається. Яблука очистити, порізати тонкими листками і викласти по всій поверхні тіста у форму.ГОТУЄМО ЗАЛИВКУЗлегка збиваємо сметану,2 жовтки і 100 гр. цукру з борошном.Окремо збиваємо білки з...
Переглядів: 593
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1301-1310 1311-1320 1321-1330 1331-1340 1341-1350 ... 4691-4700 4701-4708