Головна » Статті » Рецепти

Пиріг «Зебра»
Пиріг «Зебра»:

5 яєць
2 скл. цукрового піску
200 р. масла розтопити
1 склянку сметани
0.5 ч. ложки соди, погасити оцтом
2 скл. борошна (1 склянка = 200 мл)
2 ст. ложки какао.

Яйця збити з цукром до білої піни. Додати просіяне борошно, соду, розтоплене остигле масло, сметану і ретельно перемішати (краще міксером). Тісто розділити на дві рівні частини. В одну частину додати 2 ст. ложки борошна, в іншу 2 ст. ложки какао. Широку форму (26-28 см), змастити олією. Вливати в центр по черзі невеликі порції різного тіста (по столовій ложці). Не перемішувати! Випікати в попередньо розігрітій духовці при температурі 200 градусів протягом півгодини. Постійно поглядати…якщо верх пирога вже пропечеться, а середина ще немає — слід накрити пиріг фольгою, зменшити температуру до 180 градусів і випікати до готовності.

Просмотров: 626
Категория: Рецепти |
| Теги: Какао, пиріг

Рекомендовані рецепти:

Булочки з корицею
Яблучні козинаки
Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Лимонно-горіхові млинці
Чиабата з шинкою, томатами та сиром
Курка, запечена з травами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: