Печінка «Красуня Сходу»: Печінка куряча 0,5 кг Цибуля ріпчаста 2 шт. Часник 2 зубчики Крохмаль картопляний 1 ст. л. Томатна паста (або томатний соус) 3 ст. л. Мед 1 ст. л. Соєвий соус 3 ст. л. Паприка 1 ст. л. що тепла Вода 50 мл Сіль за смаком Рослинне масло. Печінку нарізати смужками. Посипати крохмалем, додати чесно (видавлений через чеснокодавку), паприку, 2 ст. л. рослинного масла, щіпку солі. Перемішати і залишити на 20 хвилин (маринуватися). У цей час приготувати соус: змішати мед, соєвий соус, томатну пасту; додати 50 мл теплої води. Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями, обсмажити протягом 5 хвилин на олії на середньому вогні. Додати печінку, обсмажити ще 5 хвилин. Влити соус, все перемішати і тушкувати під кришкою приблизно 7 хвилин.
|