Головна » Статті » Рецепти

Печінка «Красуня Сходу»
Печінка «Красуня Сходу»:

Печінка куряча 0,5 кг
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Часник 2 зубчики
Крохмаль картопляний 1 ст. л.
Томатна паста (або томатний соус) 3 ст. л.
Мед 1 ст. л.
Соєвий соус 3 ст. л.
Паприка 1 ст. л.
що тепла Вода 50 мл
Сіль за смаком
Рослинне масло.

Печінку нарізати смужками. Посипати крохмалем, додати чесно (видавлений через чеснокодавку), паприку, 2 ст. л. рослинного масла, щіпку солі. Перемішати і залишити на 20 хвилин (маринуватися).
У цей час приготувати соус: змішати мед, соєвий соус, томатну пасту; додати 50 мл теплої води.
Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями, обсмажити протягом 5 хвилин на олії на середньому вогні. Додати печінку, обсмажити ще 5 хвилин. Влити соус, все перемішати і тушкувати під кришкою приблизно 7 хвилин.

Просмотров: 414
Категория: Рецепти |
| Теги: печінка, соус

Рекомендовані рецепти:

Млинці з зеленою цибулею
Торт "Посмішка негра"
Капустяні оладки
Готуємо бісквітне тісто
Рулет з абрикосовим джемом
Пісні рогалики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: