Головна » Статті » Рецепти

Медовий торт
Медовий торт:

тісто:
3 яйця
120 гр. цукру
100 мл меду
390 гр. борошна
150 гр. вершкового масла
12 гр. соди
крем:
500 мл. сметани
цукор за смаком.

Яйця збийте з цукром до світлої піни, розм'якшене вершкове масло збийте міксером хвилини дві і потроху додаючи яйця продовжуйте збивати. Мед покласти в каструлю і на повільному вогні довести до кипіння, зніміть з вогню, додайте соду і швиденько перемішати — маса стане білою і пишною. Трохи остудіть мед і введіть його в яєчно-масляну масу. Всипте борошно і замісіть тісто, воно вийде дуже м'яким, але не липким. Візьміть форму, змастіть маслом дно і прям руками розподіліть тісто тонким шаром. Випікайте коржі до золотистого кольору в розігрітій до 200 градусів духовці. Готовим коржам дайте повністю охолонути. Сметану збийте з цукром, перемажьте нею кожен корж, а так само боки торта. Прикрасити готовий торт можна крихтою отриманої з розім'ятої коржа, можна обсипати подрібненими горіхами, а ще, як варіант, обмазати шоколадною глазур'ю, для цього розтопіть 100 гр. шоколаду і 80 гр. вершкового масла. Нехай ваш торт переночує в прохолодному місці, насититься, а вже потім їжте із задоволенням!

Просмотров: 406
Категория: Рецепти |
| Теги: збийте, торт

Рекомендовані рецепти:

Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Голландська масляна коврижка Boterkoek
Рулет з макової начинкою
Сирні булочки-кіски
Креветочний салат по-креольски
Торт пісочно-чорносливове
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: