Головна » Статті » Рецепти


Спагетті Болоньєзе за 20 хвилин:1/2 банки соусу250 грамів фаршу2 зубки часнику1 маленька цибулиначорний перець,сіль, паприкарослинне масло.Спочатку спассеровала на рослинному маслі подрібнені цибулю і часник, додала фарш і обсмажувала на середньому вогні 7 хвилин, потім додала соус, злегка посолила, поперчила, додала паприки і на маленькому вогні гасила хвилин 10, якраз поки закипіла вода для спагетті. Спагетті використовувала найтонші, які потрібно варити 3 хвилини, готові спагетті аль денте додала в сковороду до м'ясного соусу, перемішала і все готово. Ось так приблизно за 20 хвилин готовий смачний і ситний вечеря.
Переглядів: 587
Рецепти | | Коментарі (0)

Печеня в горщику:800 г м'ясо10 шт картоплі2 морквипомідори або томатна пасталавровий лист, спеції.М'ясо нарізати невеликими шматочками, посолити, поперчити і обсмажити на сковороді на сильному вогні до скоринки. Картоплю очистити, нарізати невеликими кубиками приблизно 1х1 див. Моркву натерти на тертці. У порційні горщики (або в один великий) викласти на дно 2/3 картоплі, на нього м'ясо, моркву і картоплю, що залишилася. Покласти лавровий лист, спеції, трохи томатної пасти, посолити. Залити водою так, щоб вона трохи прикривала вміст, і поставити в духовку на 30-40 хвилин.
Переглядів: 597
Рецепти | | Коментарі (0)

Молочний коктейль зі смаком капкейка:Молоко 1/2 склянкиВанільне морозиво 200 рКекс 1 штЗбиті вершки і конфітюр. Молоко, морозиво і кекс збийте в блендері до однорідної пухкої маси. Розлийте коктейль по келихах, засипте конфітюр, перемішайте. Зверху викладіть шар збитих вершків. Подавайте негайно.
Переглядів: 571
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Лисичка»:2 філе курячої грудки3 маринованих огірка200гр. корейської моркви200гр. сиру2 зубчики часникумайонеззелень.Філе відварюємо в підсоленій воді,потім нарізаємо смужками (або розбираємо руками на волокна). Огірки також нарізаємо смужками,сир на крупній тертці. Змішуємо філе.сир,огірки і моркву,додаємо видавлений через прес часник і заправляємо майонезом.
Переглядів: 576
Рецепти | | Коментарі (0)

Крабовий салат кульками:200 грам крабових паличок;100 грам сиру;2 яйця;1 зубчик часнику;майонез.Яйця відварити протягом 10 хвилин з моменту закипання. Охолодити, заливши холодною водою. Крабові палички натерти на дрібній тертці (одну паличку можна залишити для прикраси). Сир натерти на дрібній тертці. Яйця натерти на дрібній тертці. У салатник покласти сир, яйця і половину крабових паличок. Додати 2-3 ст. л. майонезу і зубчик часнику, видавлений через часникодавку. Перемішати в однорідну масу. З отриманої маси сформувати кульки розміром з м'ячик для настільного тенісу. Обваляти в залишилася крабовою стружці. Викласти готові кульки на тарілку, за бажанням прикрасити порізаної крабовою паличкою...
Переглядів: 605
Рецепти | | Коментарі (0)

Рулети з листям салату:Листя салатуСир твердий (можна плавлений)Яйця 2штКреветки очищені 200гМайонез або соус.Приготувати начинку для рулетів. Яйця відварити і дрібно покришити або натерти на тертці. Сир натерти на тертці. Креветки дрібно нарубати. Додати трохи майонезу. На листя салату викласти приготовану масу. Акуратно загорнути листя салату в рулетики.
Переглядів: 643
Рецепти | | Коментарі (0)

Тушкована яловичина з овочами:Яловичина 680 рБорошно пшеничне 2 ст. ложкиМасло рослинне 1 ст. ложкаБульйон яловичий 1 склянкуЦибуля ріпчаста 1/4 склянкиКартопля 6 шт.Зітхання 2 шт.Стебло селери 2 шт.Перець чорний мелений 2 щіпки.Поріжте м'ясо на невеликі шматочки і злегка обваляйте в борошні.Добре розігрійте сковороду на середньому вогні і додайте рослинне масло. Викладіть м'ясо і підрум'яньте до золотистої скоринки.Потім додайте бульйон і дрібно нарізану цибулю. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь, накрийте кришкою і тушкуйте 1 годину.Додайте нарізані на невеликі шматочки овочі і чорний перець. Знову накрийте кришкою і тушкуйте ще 30 хвилин до готовності...
Переглядів: 552
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з редискою незвичайний:Редис 2 пучкаогірок 3-4 штяйця 5 штсир тертий за бажаннямзелень кропу і зелений луксметана+1 ст. л майонезу.Редис,яйця і огірок натерти на тертці, зелень дрібно порубати. У креманки викласти шарами,промазуючи сметаною або укладати в салатницю таким же способом.
Переглядів: 541
Рецепти | | Коментарі (0)

Котлети з сьомги:250 г філе сьомги 2 столові ложки рубаною свіжої петрушки1/4 склянки панірувальних сухарів1 столова ложка дрібно натертого свіжого імбиру1 1/2 чайної ложки подрібненого часнику2 чайні ложки свіжого лимонного соку1 столова ложка соєвого соусу2 ч. л. насіння кунжуту1/4 ч. л. солі1/4 ч. л. чорного перцю1 столова ложка оливкової олії1/4 склянки нежирної сметани1 столова ложка дрібно нарізаного свіжого кропу.Філе сьомги подрібнити, додати петрушку, сухарі, 1 чайну ложку лимонного соку, імбир, 1 ч. л. часнику, соєвий соус, кунжут, сіль і перець. Все ретельно перемішати. Сформувати котлети. Нагріти масло...
Переглядів: 586
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Кучерявий»:1 свіжа сира морквина,1 велике, соковитий кисло-солодке яблуко,200 гр. крабових паличок,4 варених яйця,1 б. консервованої кукурудзи,майонез для заправки.Салат викладається шарами на плоскому блюді, кожен шар промащується майонезній сіткою.Морквину натерти на дрібній тертці, яйця, яблуко (очищене від шкірки) і крабові палички — на крупній. На блюді зробити сітку з майонезу, викласти шар тертої морквини, зробити сітку з майонезу, далі шар тертих яєць, майонез, терте яблуко, майонез, терті крабові палички, майонез, кукурудза. На кукурудзу майонез не лити, вона служить прикрасою салату. Можна ще прикрасити зеленню. Дати салату просочитися пару годин у холодильнику.
Переглядів: 624
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1321-1330 1331-1340 1341-1350 1351-1360 1361-1370 ... 4691-4700 4701-4708