Салат «Кучерявий»:1 свіжа сира морквина,1 велике, соковитий кисло-солодке яблуко,200 гр. крабових паличок,4 варених яйця,1 б. консервованої кукурудзи,майонез для заправки.Салат викладається шарами на плоскому блюді, кожен шар промащується майонезній сіткою.Морквину натерти на дрібній тертці, яйця, яблуко (очищене від шкірки) і крабові палички — на крупній. На блюді зробити сітку з майонезу, викласти шар тертої морквини, зробити сітку з майонезу, далі шар тертих яєць, майонез, терте яблуко, майонез, терті крабові палички, майонез, кукурудза. На кукурудзу майонез не лити, вона служить прикрасою салату. Можна ще прикрасити зеленню. Дати салату просочитися пару годин у холодильнику.