Головна » Статті » Рецепти

Печеня в горщику
Печеня в горщику:

800 г м'ясо
10 шт картоплі
2 моркви
помідори або томатна паста
лавровий лист, спеції.

М'ясо нарізати невеликими шматочками, посолити, поперчити і обсмажити на сковороді на сильному вогні до скоринки. Картоплю очистити, нарізати невеликими кубиками приблизно 1х1 див. Моркву натерти на тертці. У порційні горщики (або в один великий) викласти на дно 2/3 картоплі, на нього м'ясо, моркву і картоплю, що залишилася. Покласти лавровий лист, спеції, трохи томатної пасти, посолити. Залити водою так, щоб вона трохи прикривала вміст, і поставити в духовку на 30-40 хвилин.

Просмотров: 605
Категория: Рецепти |
| Теги: спеції, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Печиво "Яєчня"
Спагетті "морському"
Картопляний млинець з м'ясом і грибами
Млинці заварні на молоці
Трюфелі з апельсинових скоринок
Цибулевий джем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: