Головна » Статті » Рецепти


Огірковий салат з оливками і сиром:2 огірка1 пучок листя салату15 маслин без кісточок1/2 лимона100 г сиру (гауда, ламбер і т. д.)майонез.Огірки нарізати невеликими брусочками, маслини — кільцями, а сир — кубиками. Листя салату нарвати на невеликі шматочки. Всі підготовлені інгредієнти змішати, полити лимонним соком і заправити майонезом.
Переглядів: 575
Рецепти | | Коментарі (0)

«Фаршировані баклажани по-вірменськи»:Баклажани 1 кілограмФарш яловичий 500 грамПерець свіжий 3 штукиЦибуля ріпчаста 2 штукиТоматна паста 1 ст. ложкаСіль за смакомЗелень за смаком.Цибулю чистимо, баклажани та перці моєму. Баклажани чистимо так, як показано на фото. Обсмажуємо перці і баклажани цілком до м'якості. Паралельно цьому, в іншій сковороді тушкуємо цибулю і фарш. Тушкуємо хвилин 15 на середньому вогні, в кінці солимо і перчимо за смаком. Другу цибулину дрібно нарізаємо і обсмажуємо у вершковому маслі до прозорості. Потім додаємо до цибулі томатну пасту і зелень. Перемішуємо, тушкуємо 2-3 хвилини — і знімаємо з вогню. Обсмажені баклажани...
Переглядів: 541
Рецепти | | Коментарі (0)

Сирний «торф'яної» пиріг:Борошно пшеничне 400 гМасло вершкове 250 гСир 500 рКакао-порошок-4 ст. л.Яйця 4 штЦукор 350 рВанільний цукор 1 пач.Крохмаль 3 ст. л.Сметана 100 р.Розігріти вершкове масло,додати 150 г цукру і розтерти. Змішати какао з борошном і перетерти з цукровою масою до стану крихти. Застелити форму папером для випічки і висипати половину крихти. Приготувати начинку:змішати сир з цукром і ванільним цукром,додати яйця і сметану,Збити блендером до однорідної маси,потім додати крохмаль. Вилити сирну суміш поверх шоколадної крихти. Зверху засипати залишилася крихтою. Випікати пиріг 45 хвилин в розігрітій духовці при 190 градусах.
Переглядів: 558
Рецепти | | Коментарі (0)

Млинці з м'ясом:Для тіста:2 склянки молока2 яйця1,5 склянки борошна1 столова ложка цукру.Для начинки:250 г м'ясного фаршу1/2 цибулиниперецьсіль за смаком1 столова ложка сметанирослинне масло. Для приготування тіста змішуємо молоко, борошно, яйця, сіль, цукор до отримання однорідної маси. Смажимо млинці на сковорідці на соняшниковій олії на середньому вогні. Для фаршу дрібно ріжемо цибулю. Фарш обсмажуємо разом з цибулею, солимо, перчимо за смаком. Потім перекручуємо на м'ясорубці. Готові млинці загортаємо готову м'ясну начинку. Готові млинчики з начинкою обсмажуємо з двох сторін на рослинній олії. Перед подачею на стіл в тарілку покласти...
Переглядів: 592
Рецепти | | Коментарі (0)

Гостра закуска:1 великий кабачок2-3 зубчики часнику5 великих помідорівпо половинці пучка кропу і петрушкимасло для смаженнямайонезборошно.Беремо великий кабачок і нарізаємо кружечками товщиною 0.5 см. Посолити всі кружечки і перемішати, залишити в мисочці на 5 хвилин. Розігріти масло в сковороді і обсмажити кожен кружечок попередньо вмочивши його з двох сторін в борошно. Обсмажені кабачки викласти на тарілку і дати охолонути. Коли кабачки охололи, змащуємо їх сумішшю майонезу з часником. Помідори розрізаємо на кружечки і викладаємо зверху на кожен кабачок. Зверху помідори також злегка змащуємо майонезом з часником. Зверху посипаємо зеленню і відправляємо в холодильник на...
Переглядів: 580
Рецепти | | Коментарі (0)

Еклери:Молоко 1 склянку (250 мл).Масло вершкове 100 гр.Борошно 150 гр.Сіль щіпка.Яйця 4 штуки.У каструлю налити молоко, покласти туди масло, щіпку солі. Масло гарненько розтопити і додати просіяне борошно, постійно перемішуючи, заварити масу і зняти з плити. Потім збиваючи масу по одному додати яйця. Готову масу в наповнити кондитерський мішок або шприц, і видавити смужки довжиною 10 см. на змащений маслом або постелений пергаментом деко.Між смужками залишити відстань 5 см( при 180 гр 30 хвилин). Духовку при випіканні еклерів не відкривати. У готових еклерах робимо отвір і наповнюємо заварним кремом, зверху еклери покрила розтопленим на водяній...
Переглядів: 1483
Рецепти | | Коментарі (0)

Фарширована щука:Щука свіжаНачинка: Фарш свинячий, жирний 400 грБулка біла черства 3 невеликих шматкаВершки жирні 100 млЯйце 2 штМорква 1 штЦибуля 1 штСіль, перецьЩе потрібно: Вино біле 150 млароматні Трави.Приготувати начинку.Цибулю порізати кубиками,моркву потерти на тертці і посмажити їх на рослинному маслі . Булку залити молоком. Потім її гарненько віджати. У блендер кладемо всі інгредієнти,солимо,перчимо.Подрібнити. З риби вийняти хребет, посолити, поперчити. Покласти начинку. Сколоти Зубочистками черевце риби. Покласти рибу на фольгу,полити вином і посипати травами. Загорніть рибу у фольгу і поставити в духовку 185* -35 хвилин. Рибу вийняти з фольги....
Переглядів: 582
Рецепти | | Коментарі (0)

Кюфта паші:1 кг пісної баранини(можна замінити яловичиною),по одному пучку петрушки, кропу і кінзи,4 зубчики часнику,4 цибулини,сіль,перець,олія для смаження.Для соусу:1 кг помідорів,200 мл яловичого кісткового бульйону,2 зубчики часнику,1 цибулина,2 ч. л. цукрової пудри,2 ст. л. томатної пасти,1 ч. л. (імбир, мускатний горіх, білий перець і гвоздика),кріп, сіль, перець.Очистіть цибулю і часник. Помийте і висушіть петрушку, кріп і кинзу. Дрібно порубаєте зелень, цибулю і часник. Пропустіть м'ясо через м'ясорубку і викладіть у велику миску. Приправте підготовленої зеленню, посоліть і поперчіть. Вимісіть руками до однорідності. Зачерпніть жменю...
Переглядів: 586
Рецепти | | Коментарі (0)

Котлети курячі з овочами і печерицями:Фарш курячий 300 гЛук ріпчаста (невеликий) 1 шт0,5 шт КабачокПерець солодкий (червоний) 1 штЯйця 1 штСіль, перець чорний мелений (за смаком)Печериці (великі) 4-5 штМасло рослинне (для обсмажування)Зелень (для прикраси.Цибулю дрібно порізати, додати курячий фарш. Кабачок натерти на тертці, перець порізати шматочками і додати до фаршу. Посолити і поперчити, вбити яйце, добре перемішати. Печериці порізати тонкими пластинами. Обсмажити трохи на рослинному маслі з одного боку, перевернути. Відразу ж зверху на грибок викладати по 1 ст. ложці фаршу. Далі обсмажувати, як зазвичай з двох сторін на невеликому вогні....
Переглядів: 575
Рецепти | | Коментарі (0)

Шоколадно-банановий торт без випічки:200 гр печива50 гр вершкового масла400 гр сметани1/2 склянки молока4 ст. л. цукрового піску3 ст. л. з гіркою какао-порошку ( Nesquik, тому торт вийшов не такий «шоколадний» )1 упаковка желатину (10гр)2 банана.Печиво подрібнити у блендері. Масло розтопити на водяній бані. Змішати подрібнене печиво з маслом. У роз'ємну форму вистелити пергаментом для випічки. Висипати туди печиво, утрамбувати і поставити хвилин на 15 в холодильник. ( я виклала в силіконову форму без пергаменту) Желатин залити 4 ст. л. води кімнатної температури на 15 хвилин. Сметану змішати з 2 ст. л. цукру.Варимо...
Переглядів: 615
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1331-1340 1341-1350 1351-1360 1361-1370 1371-1380 ... 4691-4700 4701-4708