Кюфта паші:1 кг пісної баранини(можна замінити яловичиною),по одному пучку петрушки, кропу і кінзи,4 зубчики часнику,4 цибулини,сіль,перець,олія для смаження.Для соусу:1 кг помідорів,200 мл яловичого кісткового бульйону,2 зубчики часнику,1 цибулина,2 ч. л. цукрової пудри,2 ст. л. томатної пасти,1 ч. л. (імбир, мускатний горіх, білий перець і гвоздика),кріп, сіль, перець.Очистіть цибулю і часник. Помийте і висушіть петрушку, кріп і кинзу. Дрібно порубаєте зелень, цибулю і часник. Пропустіть м'ясо через м'ясорубку і викладіть у велику миску. Приправте підготовленої зеленню, посоліть і поперчіть. Вимісіть руками до однорідності. Зачерпніть жменю...