Головна » Статті » Рецепти

Шоколадно-банановий торт без випічки
Шоколадно-банановий торт без випічки:

200 гр печива
50 гр вершкового масла
400 гр сметани
1/2 склянки молока
4 ст. л. цукрового піску
3 ст. л. з гіркою какао-порошку ( Nesquik, тому торт вийшов не такий «шоколадний» )
1 упаковка желатину (10гр)
2 банана.

Печиво подрібнити у блендері. Масло розтопити на водяній бані. Змішати подрібнене печиво з маслом. У роз'ємну форму вистелити пергаментом для випічки. Висипати туди печиво, утрамбувати і поставити хвилин на 15 в холодильник. ( я виклала в силіконову форму без пергаменту) Желатин залити 4 ст. л. води кімнатної температури на 15 хвилин. Сметану змішати з 2 ст. л. цукру.Варимо гарячий шоколад. Для цього змішаємо 2 ст. л. цукру, какао і молоко. Ставимо цю суміш на дууууууже слабкий вогонь і варимо, постійно помішуючи, 2-3 хвилини. Трохи остиглий шоколад змішуємо зі сметаною. Желатин підігріти на водяній бані до повного розчинення, НЕ КИП'ЯТИТИ! Додати желатин до сметані-шоколаду і добре перемішати. Банани порізати вздовж і впоперек (кожен на 4 частини розділяється) і укласти на застиглий корж. Вилити зверху крем. Поставити торт в холодильник годин на 5 (краще на ніч). Вийняти торт з форми, зняти папір і прикрасити на свій смак. Для того, щоб вийняти торт з силіконової форми — ставимо форму з тортом в гарячу воду на кілька секунд, і торт виходить легко!

Просмотров: 616
Категория: Рецепти |
| Теги: торт, Желатин

Рекомендовані рецепти:

Рецепт паски
Буженина в тесті
Печінка, приготована з овочами
Гулаб-джамун
Бутерброди "Пікантні"
Полунично-фруктовий салат
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: