Млинці з м'ясом: Для тіста: 2 склянки молока 2 яйця 1,5 склянки борошна 1 столова ложка цукру. Для начинки: 250 г м'ясного фаршу 1/2 цибулини перець сіль за смаком 1 столова ложка сметани рослинне масло. Для приготування тіста змішуємо молоко, борошно, яйця, сіль, цукор до отримання однорідної маси. Смажимо млинці на сковорідці на соняшниковій олії на середньому вогні. Для фаршу дрібно ріжемо цибулю. Фарш обсмажуємо разом з цибулею, солимо, перчимо за смаком. Потім перекручуємо на м'ясорубці. Готові млинці загортаємо готову м'ясну начинку. Готові млинчики з начинкою обсмажуємо з двох сторін на рослинній олії. Перед подачею на стіл в тарілку покласти сметани.
|