Головна » Статті » Рецепти

Сирний «торф'яної» пиріг
Сирний «торф'яної» пиріг:

Борошно пшеничне 400 г
Масло вершкове 250 г
Сир 500 р
Какао-порошок-4 ст. л.
Яйця 4 шт
Цукор 350 р
Ванільний цукор 1 пач.
Крохмаль 3 ст. л.
Сметана 100 р.

Розігріти вершкове масло,додати 150 г цукру і розтерти. Змішати какао з борошном і перетерти з цукровою масою до стану крихти. Застелити форму папером для випічки і висипати половину крихти. Приготувати начинку:змішати сир з цукром і ванільним цукром,додати яйця і сметану,Збити блендером до однорідної маси,потім додати крохмаль. Вилити сирну суміш поверх шоколадної крихти. Зверху засипати залишилася крихтою. Випікати пиріг 45 хвилин в розігрітій духовці при 190 градусах.

Просмотров: 559
Категория: Рецепти |
| Теги: пиріг, крихти

Рекомендовані рецепти:

"Рафаелло" з курячої грудки з кедровими горішками
Куряче суфле "Ніжність"
Бутерброди з тунцем
Салат з авокадо і бекону
Відкритий пиріг з цибулею і фаршем
Домашній хліб з курагою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: