Сирний «торф'яної» пиріг: Борошно пшеничне 400 г Масло вершкове 250 г Сир 500 р Какао-порошок-4 ст. л. Яйця 4 шт Цукор 350 р Ванільний цукор 1 пач. Крохмаль 3 ст. л. Сметана 100 р. Розігріти вершкове масло,додати 150 г цукру і розтерти. Змішати какао з борошном і перетерти з цукровою масою до стану крихти. Застелити форму папером для випічки і висипати половину крихти. Приготувати начинку:змішати сир з цукром і ванільним цукром,додати яйця і сметану,Збити блендером до однорідної маси,потім додати крохмаль. Вилити сирну суміш поверх шоколадної крихти. Зверху засипати залишилася крихтою. Випікати пиріг 45 хвилин в розігрітій духовці при 190 градусах.
|