Головна » Статті » Рецепти


Картопляні млинці по-корейськи:Бекон або шинка (дрібно нарізати) 1 стакан (100-150г)Картопля (натерти на дрібній тертці) 2-3 шт.Овочі (дрібно нарізані або нашатковані будь-які на вибір — морква, цукіні, червоний солодкий перець, зелений горошок або кукурудза консервована квасоля і т. д.) 1 стаканЦибулю (зелену або ріпчасту поросяти, ягняти) 2/3 склянкиБорошно 1/2 склянкиЯйця 2 штСіль, перець, приправи за смакомЧервоний перець Чилі тонко нарізаний за бажаннямРослинна олія для смаження.Спочатку нарізати всі овочі, крім картоплі. Картоплю натерти дрібно, але не до каші. Все робити швидко, не дуже великими порціями, щоб картопля не встиг пустити сік. Змішати всі...
Переглядів: 534
Рецепти | | Коментарі (0)

Малахітовий браслет:Куряче філе відварне 500 гЯйця варені 4 штКіві 2-3 штЯблуко 1-2 штМорква відварна 1-2 штМайонез 250 гЧасник 1-2 зубчики.Сіль, перець за смаком.майонез видавлюємо часник через чесноковыжималку і добре розмішуєм. У центр великого блюда поставити склянку чи банку. Я скористалася банкою з-під зеленого горошку... Навколо неї шарами викладаємо підготовлені інгредієнти: 1 шар: нарізане варене куряче філе. Посолити, поперчити за смаком. 2 шар: ківі, нарізане кубиками. Шар майонезу з часником. 3 шар: Білки яєць натерті на крупній тертці. Змащуємо майонезом. 4 шар: Варена моркву на крупній тертці. Тонкий шар майонезу. 5 шар: Яблуко...
Переглядів: 573
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з квасолею та сухариками:квасоля консервована в с/соку 400 г,помідор 1 шт,кукурудза консервована 1 маленька банку,шинка (або варена ковбаса) 150 г,зелень,хліб білий-2 скибочки,часник 2 зубчики,майонез,сіль і перець чорний мелений.З квасолі злити рідину. Можна використати відварену квасолю. Шинку або ковбасу порізати соломкою. Помідор порізати кубиком. Зелень подрібнити. Все змішати в мисці, додати рубаний часник. З кукурудзи злити рідину, додати до інгредієнтів. Посолити, поперчити, заправити майонезом, перемішати. Хліб порізати кубиками, підсушити на сковороді з маслом або без, за бажанням. Салат викласти в салатник, зверху сухарики. Перед подачею перемішати. Смачний, яскравий салатик готовий.
Переглядів: 564
Рецепти | | Коментарі (0)

М'ясні Рулетики:фарш 0,5 кг;6 шт. яйця;лук 1 шт.;твердий сир 400 г;майонез 250 г;сіль;перець.прованські трави.Сир натерти на тертці.До натертому сиру додати яйця, майонез.Все ретельно перемішати.Трішки посолити (якщо сир солоний солити не треба), додати спеції. Отриману масу вилити на деко, застелене папером для випічки.Деко поставити в розігріту духовку. Випікати суміш хвилин 15, поки сир повністю не розплавиться і не покриється золотистою скоринкою.Тепер готуємо м'ясну начинку для рулету. Цибулю дрібно нарізати або пропустити через м'ясорубку і додати в сирий фарш, додати одне яйце, сіль і перець.На готовий сирний корж рівномірно викласти фарш.Згорнути рулет (загортається корж...
Переглядів: 629
Рецепти | | Коментарі (0)

Курячі зрази з грибами:Цибулю 100 рРослинна олія 60млОпеньки, печериці або вешанки 250 рСіль 1,5 чайної ложкиЯйця 2 штМелений чорний перець 1/2 чайної ложкиПанірувальні сухарі 6 столових ложок. Цибулю дрібно наріжте і обсмажте в олії до прозорості. Додайте гриби. Якщо вони великі, розріжте їх на кілька частин. Посоліть і готуйте на середньому вогні 8-10 хвилин, помішуючи, поки не випарується зайва рідина, а гриби не будуть готові. Курячі грудки наріжте невеликими шматочками і подрібніть в блендері або м'ясорубці. В отриманий фарш додайте 1 яйце, сіль і перець. Перемішайте до однорідності. Яйце злегка збийте виделкою, панірувальні...
Переглядів: 625
Рецепти | | Коментарі (0)

Незвичайний смачний бутерброд:тоненькі шматочки шинки або копчене м'ясо8 шматочків білого тостового хлібапомидорка4 яйцясіль, перець.Помідори нарізати часточками. У 4 шматків хліба прибрати м'якуш. Цілі викласти на деко, на них шинку, зверху обідки хліба без м'якушки. У дірочки викласти помідори і залити яйцем. Посолити поперчити і в духовку — запікати на 180 градусів — 20-25 хвилин.
Переглядів: 622
Рецепти | | Коментарі (0)

Форель під грибним соусом:Риба 1шт.Гриби 200 гр.Сир 100 гр.Сметана 2 стіл.ложки.Рибку нарізати+сіль, перець, змастити рослинним маслом, укласти на протиень. Гриби відварити в підсоленій воді,остудити,нарізати. Ріпчасту цибулю+гриби,обсмажити+0.5 ч. л. борошна, добре реремешать. У мисці змішати 2 стіл.ложки сметани і 0,5 склянки води+сіль, перець, спеції. Проварити соус до загусання. Рибу поставити в духовку на 15 хвилин при 220. Потім дістати, полити соусом, присипати сиром. Запікати ще 15 хвилин.
Переглядів: 581
Рецепти | | Коментарі (0)

Трубочки з білковим кремом:2 квадратні пластини листкового тіста1 яйце для змащування50 мл води100 г цукру2 білка. Кожну пластину листкового тіста розкачати до прямокутника довжиною близько 27-30 див. Нарізати на довгі смужки товщиною приблизно 2,5 см. З кондитерської папери нарізати трикутники, з яких згорнути кульочки-корнетики. Це майбутні насадки для трубочок.. Обернути кожну смужку навколо своєї трубочки, починаючи від вузького кінця трубочки (смужки повинні перекривати один одного). Покласти на деко. Змастити збитим яйцем (жовтком). Випікати в попередньо нагрітій до 180 градусів духовці протягом 20-25 хвилин. Приготувати білковий крем (італійську меренгу). Для цього воду з цукром нагрівати...
Переглядів: 583
Рецепти | | Коментарі (0)

Смажені кабачки «Тещин язик»:Кабачки 2-3 шт.Помідори 3-4 шт.Сир 200 гЧасник 2-2,5 головкиЗелень 2-3 пучкаМайонез-100-150 гЯйця 4-5 шт.Борошно 6-8 ст. ложокМасло рослинне 100-200 рСіль 1-1,5 ч. ложки.Молоді кабачки нарізати уздовж тонкими скибочками. Посолити і залишити на 10-15 хвилин. Сир нарізати невеликими тонкими скибочками. Часник очистити. Помідори нарізати кубиками або часточками. Для кляра злегка збити яйця. Спочатку обваляти кабачковий мову в борошні, потім — у збитому яйці. На сковороді розігріти рослинне масло. Обсмажити мови на середньому вогні по 5 хвилин з кожної сторони. Скибочки повинні стати м'якими. Гарячі обсмажені кабачки викласти на...
Переглядів: 567
Рецепти | | Коментарі (0)

Печінковий салат:печінка яловича 500 гцибуля ріпчаста середній 2 штгриби 200-300 рсолоні огірки-2-3 шт.майонез за смакомрослинна олія для смаження.Яловичу печінку очистити від плівки, промити і просушити паперовим рушником. Нарізати тонкими пластинками (печінка краще приморозить, тоді легко буде нарізати) і обсмажити на рослинному маслі. Охолодити. Гриби нарізати пластинками, обсмажити, для поліпшення смаку можна додати грибної приправи. Якщо утворюється зайвий сік, покласти на друшляк. Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити до прозорого кольору, можна присипати трохи цукром — додасть смак і колір. Якщо утворюється зайвий сік, покласти на друшляк. Солоні огірки нарізати соломкою, зайвий сік віджати. Печінку нарізати тонкою...
Переглядів: 583
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1351-1360 1361-1370 1371-1380 1381-1390 1391-1400 ... 4691-4700 4701-4708