Головна » Статті » Рецепти


Смачне печиво за 5 хвилин:1/2стакана вівсяних пластівців, склянки тертого чорного шоколаду,1 великий банан,1 ч. ложка ванільного цукру,1 ст. ложка гарбузового насіння,1 ч. ложка какао-порошку.Розтопи шоколад в склянці в мікрохвильовій печі (близько 40-60 с), і додай в нього розм'якшену виделкою м'якоть банана. Далі перемішай всі залишилися інгредієнти в мисочці, додай в неї шоколадну суміш і на блюдо з пергаментом виклади ложкою 7 невеликих печеньок. Залиш охолоджуватися в морозильній камері на 1 годину. Після закінчення цього часу твоє поживне, практично дієтичне ласощі готове до вживання!
Переглядів: 585
Рецепти | | Коментарі (0)

Рулет з лимоном:яйця 3 штукицукор 1,5 склянкиборошно 1 склянкулимон 1 шт. Яєчні білки відокремте від жовтків і збийте з 1 склянкою цукру. Після цього додайте яєчні жовтки, просіяне борошно і збийте до однорідної маси. Після цього тісто вилийте на деко, попередньо застеленій пергаментним папером, розрівняйте і поставте в духовку. Випікайте рулет в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів протягом 15-20 хвилин. Поки випікається рулет приготуйте начинку. Для цього лимон помийте, обсушити, натріть на тертці і змішайте з 1/2 склянкою цукру. Коли бісквітний рулет буде готовий, вийміть з духовки, викладіть на рушник, змастіть лимонною начинкою і скрутіть...
Переглядів: 589
Рецепти | | Коментарі (0)

Чудовий салатик:3 варених яйця250 гр. свіжого огірка250 гр. болгарського перцю100 гр. моркви150 гр. сирузеленьмайонезсіль, перець.Огірки та перець окремо натерти на крупній тертці. Віджати сік. Моркву натерти на дрібній тертці і віджати сік. Яйця і сир натерти на крупній тертці. Змішати всі інгредієнти, посолити, поперчити і заправити майонезом.
Переглядів: 615
Рецепти | | Коментарі (0)

Хліб з кабачком і зеленню:борошно 3 склянкицукор 1 ст. лсіль 1 ч. лдріжджі сухі 5-6 гркабачок середній 1 штвода 1/2 склянкиолія рослинна 100 млзелень (кріп, петрушка) за смакомжовток 1 шт для змащування. У теплій воді розчинити дріжджі, перемішати, додати цукор, сіль, масло рослинне. Перемішати. Чистий, сухий кабачок натерти на середній тертці, видалити зайву рідину. Додати 2 склянки борошна і добре перемішати. Додати масу з дріжджами, замісити тісто, за необхідності додаючи борошно, але тісто все ж повинно прилипати до рук. Додати дрібно нарізану зелень за смаком. Перемішати. Готове тісто викласти у змащену...
Переглядів: 566
Рецепти | | Коментарі (0)

Грибний суп з локшиною:білі гриби (підберезники, підосичники і т. п.) 4-5печериці 200 р.картопля 3-4 шт.вода 3-4 л.морква 1 шт.локшина або спагеті 50 р.сметана для подачізелень.Гриби покласти в каструлю, залити водою, довести до кипіння. Коли вода закипить, зняти піну, зменшити температуру і варити бульйон до м'якості грибів. Коли бульйон буде готовий, гриби витягнути з каструлі. Моркву натерти і обсмажити на рослинному маслі. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і покласти до моркви, смажити все до готовності. Картоплю очистити, нарізати і викласти в готовий бульйон. Хвилин через 10-15 після того, як опустили картоплю, довести суп до...
Переглядів: 606
Рецепти | | Коментарі (0)

Грінки з помідорами і сиром:3 шматочки хліба, найкраще від багета1 яйце2 столові ложки молокаполовина помідора3 столові ложки тертого сирузелень кропусіль, перецьрослинне масло.Яйце змішати з молоком, подрібненим кропом, посолити, поперчити. Всю суміш добре збити віночком або вилкою. Хліб нарізати. Викласти шматочки хліба в яєчну суміш і дати добре їй вбратися, а поки що поставити на плиту сковороду з рослинним маслом і добре прогріти. Обсмажити грінки з двох сторін, якщо залишиться в тарілці трохи яєчної суміші, то обережно долити її поверх грінок. Потім на готові грінки покласти по тонкому кружку помідора, злегка посолити і...
Переглядів: 591
Рецепти | | Коментарі (0)

Пиріг з сирним кремом:Тісто:80 гр злив масла комнатн температури80гр цукру1 маленьке яйце1 / 4 ч л соди1 ст л какао170гр борошна (може трохи менше)Крем:250гр сир70гр цукру100гр сметана1 год л крохмалю ванілін 1/3 год л.1/3 год л. ванілін.Масло збити з цукром, содою і яйцем. Борошно змішати з какао, поступово додати в тісто. Воно не повинно липнути до рук. Довго місити не треба. 1/4 частина тесту відокремити. Більшу частину викласти у форму 20см зробити бортик приблизно 3 — 3,5 см, прибрати в холод на 20хв. Змішати все для крему...
Переглядів: 620
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат печінковий:300 г курячої печінки2 цибулини1 / 2 ст. рису2 яйця1 пучок кропумайонезсіль,чорний мелений перець.Відварюємо печінку до готовності і натираємо на середній тертці. Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі. Рис відварюємо в підсоленій воді і відкидаємо на друшляк. Яйце натираємо на середній тертці. Салат викладаємо шарами, промазуючи кожен шар майонезом, солимо і перчимо. 1-й шар — печінка, 2-й шар — цибуля 3-й шар — рис, 4-й шар — кріп, 5-й шар — яйце.
Переглядів: 564
Рецепти | | Коментарі (0)

Для приготування цієї страви будуть потрібні всі ті ж продукти, що і для пельменів - м'ясо, цибулю і борошно. Але до пельменів манти відношення ніякого не мають, манти готуються на пару, вони набагато більше, особливим чином ліпляться і їдять їх руками. Готувати манти легко і цікаво, правда, потрібно повозитися,...
Переглядів: 1350
Рецепти | | Коментарі (0)

З настанням весни, коли з'являється свіжа молода зелень, дуже корисно вживати її в своєму харчовому раціоні. Із зелені готують супи, салати, напої, додають її і в другі страви. Для приготування лікувального весняного салату потрібно молода зелень деяких лікувальних рослин та інші інгредієнти.
В склад весняного салату входять: квіти кульбаби...
Переглядів: 1099
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1361-1370 1371-1380 1381-1390 1391-1400 1401-1410 ... 4691-4700 4701-4708