Головна » Статті » Рецепти

Хліб з кабачком і зеленню
Хліб з кабачком і зеленню:

борошно 3 склянки
цукор 1 ст. л
сіль 1 ч. л
дріжджі сухі 5-6 гр
кабачок середній 1 шт
вода 1/2 склянки
олія рослинна 100 мл
зелень (кріп, петрушка) за смаком
жовток 1 шт для змащування.

У теплій воді розчинити дріжджі, перемішати, додати цукор, сіль, масло рослинне. Перемішати. Чистий, сухий кабачок натерти на середній тертці, видалити зайву рідину. Додати 2 склянки борошна і добре перемішати. Додати масу з дріжджами, замісити тісто, за необхідності додаючи борошно, але тісто все ж повинно прилипати до рук. Додати дрібно нарізану зелень за смаком. Перемішати. Готове тісто викласти у змащену форму для випічки хліба, накрити кухонним рушником і помістити в тепле місце на 50-60 хвилин для підходу. Верх змастити расколоченным жовтком і помістити в розігріту до 200 С духовку, випікати протягом 30-40 хвилин. Готовий хліб остудити і дістати з форми.

Просмотров: 579
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, перемішати

Рекомендовані рецепти:

Салат "Божа корівка"
Печиво, що готується за 30 хвилин
Запіканка з макаронів
Вівсяне печиво з цукатами, фініками і родзинками
Торт з мигдальною начинкою
Паштет з грибів з сирним сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: