Пиріг з сирним кремом: Тісто: 80 гр злив масла комнатн температури 80гр цукру 1 маленьке яйце 1 / 4 ч л соди 1 ст л какао 170гр борошна (може трохи менше) Крем: 250гр сир 70гр цукру 100гр сметана 1 год л крохмалю ванілін 1/3 год л. 1/3 год л. ванілін. Масло збити з цукром, содою і яйцем. Борошно змішати з какао, поступово додати в тісто. Воно не повинно липнути до рук. Довго місити не треба. 1/4 частина тесту відокремити. Більшу частину викласти у форму 20см зробити бортик приблизно 3 — 3,5 см, прибрати в холод на 20хв. Змішати все для крему (не міксером). Викласти на тісто. З решти тіста зробити невеликі кульки і злегка втиснути в сирну начинку. Пекти пиріг приблизно 40-50хв.
|