Головна » Статті » Рецепти

Грибний суп з локшиною
Грибний суп з локшиною:

білі гриби (підберезники, підосичники і т. п.) 4-5
печериці 200 р.
картопля 3-4 шт.
вода 3-4 л.
морква 1 шт.
локшина або спагеті 50 р.
сметана для подачі
зелень.

Гриби покласти в каструлю, залити водою, довести до кипіння. Коли вода закипить, зняти піну, зменшити температуру і варити бульйон до м'якості грибів. Коли бульйон буде готовий, гриби витягнути з каструлі. Моркву натерти і обсмажити на рослинному маслі. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і покласти до моркви, смажити все до готовності. Картоплю очистити, нарізати і викласти в готовий бульйон. Хвилин через 10-15 після того, як опустили картоплю, довести суп до кипіння і додати пасту. Варити до м'якості макаронів і картоплі. Гриби нарізати і покласти в сковороду до овочів, перемішати і обсмажити його хвилини 2-3. Овочі з грибами, посолити за смаком. Перекласти овочі в суп. Готовий суп розлити по тарілках, заправити сметаною і свіжою зеленню. Подати до столу.

Просмотров: 607
Категория: Рецепти |
| Теги: суп, гриби

Рекомендовані рецепти:

Гречані млинці з пшеничною мукою
Горіхово-шоколадне печиво
Пісний шоколадний манник
Курка з квасолею
Ескалопи з свинини
Смородиновий пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: