Грибний суп з локшиною: білі гриби (підберезники, підосичники і т. п.) 4-5 печериці 200 р. картопля 3-4 шт. вода 3-4 л. морква 1 шт. локшина або спагеті 50 р. сметана для подачі зелень. Гриби покласти в каструлю, залити водою, довести до кипіння. Коли вода закипить, зняти піну, зменшити температуру і варити бульйон до м'якості грибів. Коли бульйон буде готовий, гриби витягнути з каструлі. Моркву натерти і обсмажити на рослинному маслі. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і покласти до моркви, смажити все до готовності. Картоплю очистити, нарізати і викласти в готовий бульйон. Хвилин через 10-15 після того, як опустили картоплю, довести суп до кипіння і додати пасту. Варити до м'якості макаронів і картоплі. Гриби нарізати і покласти в сковороду до овочів, перемішати і обсмажити його хвилини 2-3. Овочі з грибами, посолити за смаком. Перекласти овочі в суп. Готовий суп розлити по тарілках, заправити сметаною і свіжою зеленню. Подати до столу.
|