Головна » Статті » Рецепти

Салат печінковий
Салат печінковий:

300 г курячої печінки
2 цибулини
1 / 2 ст. рису
2 яйця
1 пучок кропу
майонез
сіль,
чорний мелений перець.

Відварюємо печінку до готовності і натираємо на середній тертці. Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі. Рис відварюємо в підсоленій воді і відкидаємо на друшляк. Яйце натираємо на середній тертці. Салат викладаємо шарами, промазуючи кожен шар майонезом, солимо і перчимо. 1-й шар — печінка, 2-й шар — цибуля 3-й шар — рис, 4-й шар — кріп, 5-й шар — яйце.

Просмотров: 565
Категория: Рецепти |
| Теги: шар

Рекомендовані рецепти:

Салат "Крабик" (рецепт)
Булочки по 3 копійки, вони ж "Столичні"
Українські пампушки з часником
Курячий рулет з яблуками і сухофруктами
Трикутники з грибами
Манні млинці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: