Головна » Статті » Рецепти |
Салат печінковий
Салат печінковий: 300 г курячої печінки Відварюємо печінку до готовності і натираємо на середній тертці. Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі. Рис відварюємо в підсоленій воді і відкидаємо на друшляк. Яйце натираємо на середній тертці. Салат викладаємо шарами, промазуючи кожен шар майонезом, солимо і перчимо. 1-й шар — печінка, 2-й шар — цибуля 3-й шар — рис, 4-й шар — кріп, 5-й шар — яйце. | |
Просмотров: 565 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |