Головна » Статті » Рецепти


Персиковий пиріг під вершковим кремом:800гр. консервованих персиків250гр. борошна200гр. вершкового масла200гр. цукру5 яєць2ч. ложки ваніліну2ч. ложки розпушувача тіста50мл. молокаДля крему:400гр. сметани100гр. цукру. Змішуємо масло, цукор і ванільний цукор. Збиваємо в масу яйця, молоко, борошно, розпушувач. Замішуємо не густе тісто. Застеляємо деко пекарської папером і виливаємо в неї наше тісто. Зверху викладаємо персики, попередньо порізані на невеликі часточки. Ставимо випікатися пиріг в розігріту духовку на півгодини. Збиваємо міксером сметану з цукром до пухкої маси і змащуємо нею гарячий пиріг.
Переглядів: 550
Рецепти | | Коментарі (0)

Баклажановые рулетики з різотто:Великий баклажанОливкова оліяСоус маринараРізотто:Часник 1 зубчикТомат-паста-1 їдальня ложкаРис 1 стаканЯловичий або овочевий бульйон 4 склянкиТертий пармезан 1/3 склянки.У сковороді на оливковій олії обсмажте дрібно нарізаний часник (близько хвилин), викладіть томат-пасту. Через хвилину всипте рис і поступово почніть додавати теплий бульйон, постійно помішуючи. Як тільки рідина вбралася, влийте ще 1-2 ополоника. Готуйте помішуючи 25-30 хвилин. Зніміть з вогню і викладіть сир. Перекладіть в миску, остудіть перед використанням. Наріжте Тонкими смужками баклажан, присипте сіллю і залиште в друшляку, опущеному у воду, приблизно на годину. Злийте воду і висушіть за допомогою...
Переглядів: 555
Рецепти | | Коментарі (0)

Домашні кульки Баунті (Bounty):Кокосова стружка 3 склянкиЗгущене молоко 200 гЦукрова пудра — склянкиВанілін 1 чайна ложкаГіркий шоколад – 350 г (розтоплений на водяній бані або в мікрохвильовій печі).Кокосову стружку змішайте зі згущеним молоко. Додайте стільки цукрової пудри, щоб суміш була досить густою. Додайте ванілін, перемішайте до однорідної маси. Зліпити невеликі кульки і поставте в холодильник або морозилку на ніч, щоб вони затверділи. Покрийте кульки шаром розтопленої шоколаду, дайте шоколаду застигнути і подавайте.
Переглядів: 557
Рецепти | | Коментарі (0)

Курячі бочонки:300 гр курячого філе3 шт картоплі1 цибулинапанірувальні сухарі.Куряче філе перемолоти разом з цибулею. Картоплю відварити в підсоленій воді, розім'яти в пюре і остудити. Додати трохи рубаного кропу. З фаршу сформувати кружальця, распластать і покласти в серединку ложечку пюре. Надати форму барильця. Обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити в олії. Викласти на серветку і дати піти зайвому маслу.
Переглядів: 631
Рецепти | | Коментарі (0)

Сирні кульки:300 г сиру1/2 зубчика часнику2-3 столові ложки майонезу1/3 чашки кокосової стружкисіль за смакомпаприка (за бажанням).Натріть сир на дрібній тертці. Очистіть часник і пропустіть його через прес в миску з сиром. Додайте майонез, сіль за смаком і трохи паприки. Ретельно перемішайте. Скачайте з сирної суміші кульки і обваляйте їх в кокосовій стружці. Трохи охолодіть в холодильнику і подавайте.
Переглядів: 636
Рецепти | | Коментарі (0)

Пиріг «Коса з фореллю»:Тісто:Борошно пшеничне 330 рМолоко-125 млСільЦукор 1,5 ст. л.Масло розтоплене вершкове 50 гСухі дріжджі 1,5 ч. л.Яйце 1 шт.Начинка:Свіжа лососева риба(сьомга, форель, кижуч і т. д.) 600-700 рБіле сухе вино 1,5 ст.Цедра половини лимонаВершковий сир (типу Філадельфії) близько 200 рКріп пучокСіль, перецьКартопляний крохмаль 1 ст. л.Всі інгредієнти для тіста складаємо в ХП і ставимо на режим «Тісто». Форель відварюється в білому вині і цедрі хвилин 15 з початку закипання. Потім, давши охолонути у цьому «розсолі» до теплого стану, вийняти, очистити шкіру/кістки,...
Переглядів: 577
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже ліниві пельмені:Робимо тісто.3 склянки борошна,1 яйце,2/3 склянки води,1/2 чайної ложки солі.Просіваємо борошно. Додаємо яйце. Додаємо воду. Вимішуємо. Залишаємо на 30-40 хвилин на розшаровуванню (ОБОВ'ЯЗКОВО).Робимо фарш.м'ясо,цибулю,сіль,перець.м'ясо: 50% свинина, 50% яловичина.Все інше за смаком і консистенцією.30 хв від замісу тіста пройшло? Розкачуємо його листом товщиною не більше міліметра. Викладаємо зверху фарш, звертаємо в рулет. ОБОВ'ЯЗКОВО защипуємо довгий край. Ножем ріжемо на стовпчики. Це і є наші «ленивенькие». А далі просто – хоч у воду, хоч на пару, хоч в мікрохвильовку... Я поклав порізані рулетики в глибоку сковороду, на подушку із смаженої моркви...
Переглядів: 556
Рецепти | | Коментарі (0)

Котлетки з сиру:Сир твердий (тертий) 200 гСосиски 4 шт.Яйце (1 шт. для тіста 1 шт. для панірування)Борошно пшеничне (4 ч. л. ложки для тесту для панірування)Кукурудзяні пластівці (не солодкі) 200 г (або чіпси)Сметана 1 ст. л.Сосиски дрібно ріжемо, Додаємо тертий сир 1 яйце, сметану 4 ст. ложки борошна, можна трохи часнику, якщо любите. Добре перемішуємо Кукурудзяні пластівці добре розім'яти. Пластівці не солодкі! Формуємо невеликі котлетки. Обваляем їх спочатку в борошні, потім в яйці. Потім в пластівцях. Смажимо на сковороді з розігрітим маслом з двох боків до золотистої скоринки.
Переглядів: 589
Рецепти | | Коментарі (0)

Кабачки — Кабанчики:Молоді кабачки500-600 гр.фаршу(свинина, яловичина)1 яйце,1 ст. ложку аджики або те.пасти,цибулину,3 часточки часнику.фаршу посолити поперчити, додати яйце, аджики або те.пасти, цибулину, часнику, добре вимісити.Молоді кабачки помити(шкірочку не знімати, у старих навпаки зняти), порізати кружальцями, трохи присолити, посипати перцем, додати трохи соєвого соусу.Візьміть дерев'яні шпажки і по черзі нанизуєте: кабачок - фарш-кабачок -фарш... з кінців повинен бути кабачок.На шматочки фольги кладете шашличок, звертаєте цукеркою... запікаєте 30 хвилин, потім розгортаєте і посипаєте тертим сиром, на 5 хвилин в духовку і можна їсти….
Переглядів: 603
Рецепти | | Коментарі (0)

Листковий пиріг з м'ясом і картоплею:листкове тісто 1 уп.фарш 300 гр.картопля 4 шт.цибуля ріпчаста 2 шт.перець болгарський 1 шт.Листкове тісто добре розкачати і викласти на деко. Фарш перемішати зі спеціями, цибулею і покласти зверху на половину тесту. Потім викласти порізані картопля і солодкий перець. Накрити тісто іншою половиною і щільно скріпити по краю, Випікати в духовці при температурі 220-250 градусів 40 хв.
Переглядів: 580
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1341-1350 1351-1360 1361-1370 1371-1380 1381-1390 ... 4691-4700 4701-4708