Головна » Статті » Рецепти

Баклажановые рулетики з різотто
Баклажановые рулетики з різотто:

Великий баклажан
Оливкова олія
Соус маринара
Різотто:
Часник 1 зубчик
Томат-паста-1 їдальня ложка
Рис 1 стакан
Яловичий або овочевий бульйон 4 склянки
Тертий пармезан 1/3 склянки.

У сковороді на оливковій олії обсмажте дрібно нарізаний часник (близько хвилин), викладіть томат-пасту. Через хвилину всипте рис і поступово почніть додавати теплий бульйон, постійно помішуючи. Як тільки рідина вбралася, влийте ще 1-2 ополоника. Готуйте помішуючи 25-30 хвилин. Зніміть з вогню і викладіть сир. Перекладіть в миску, остудіть перед використанням. Наріжте Тонкими смужками баклажан, присипте сіллю і залиште в друшляку, опущеному у воду, приблизно на годину. Злийте воду і висушіть за допомогою паперових рушників смужки баклажана. Збризніть оливковою олією і обсмажте на грилі. На дно блюда для запікання викладіть трохи соусу маринара. Скрутіть рулетики, начинивши їх рисом, і викладіть на блюдо. Зверху повторно залийте соусом маринара. Випікайте при 175 градусах близько 20 хвилин під кришкою. Зніміть кришку і тримайте ще 10 хвилин. Подавайте з тертим сиром.

Просмотров: 388
Категория: Рецепти |
| Теги: викладіть, Рулетики

Рекомендовані рецепти:

Печиво-квадратики "Осіннього вечора"
Зефір на десерт
Пиріг зі шпинатом і сиром
Печінковий салат з буряком
Мигдальної-яблучний пиріг
Апельсинові квадратики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: