Баклажановые рулетики з різотто: Великий баклажан Оливкова олія Соус маринара Різотто: Часник 1 зубчик Томат-паста-1 їдальня ложка Рис 1 стакан Яловичий або овочевий бульйон 4 склянки Тертий пармезан 1/3 склянки. У сковороді на оливковій олії обсмажте дрібно нарізаний часник (близько хвилин), викладіть томат-пасту. Через хвилину всипте рис і поступово почніть додавати теплий бульйон, постійно помішуючи. Як тільки рідина вбралася, влийте ще 1-2 ополоника. Готуйте помішуючи 25-30 хвилин. Зніміть з вогню і викладіть сир. Перекладіть в миску, остудіть перед використанням. Наріжте Тонкими смужками баклажан, присипте сіллю і залиште в друшляку, опущеному у воду, приблизно на годину. Злийте воду і висушіть за допомогою паперових рушників смужки баклажана. Збризніть оливковою олією і обсмажте на грилі. На дно блюда для запікання викладіть трохи соусу маринара. Скрутіть рулетики, начинивши їх рисом, і викладіть на блюдо. Зверху повторно залийте соусом маринара. Випікайте при 175 градусах близько 20 хвилин під кришкою. Зніміть кришку і тримайте ще 10 хвилин. Подавайте з тертим сиром.
|